[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 活躍玩家人數突破100萬!!!

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
我係咪理解錯
要推主線要清ロークエスト
然後要玩晒dps tank healer?
總之係國際服,然後佢有得轉語言,日英自己轉
語言可以隨時轉
買乜牌本簡單講只影響點俾錢
NA 可用香港信用卡
JP 要用point card/ 日本信用卡咁

簡單講
要開account 就NA 開最少煩惱
我怕打dungeon同raid嗰陣同日本人溝通唔到
唔洗溝通的.
都係開始打句 yoroshiku 同打完時講otsukane 咁.

同埋.
都話左d server 共通咯...
即係買日版會同美版一樣玩果d server
不過都有d norms 係某d server 多d 亞洲人咁.
明白 唔該曬
想入坑 +1
休閒型玩家 應該會入NA server, 唔買直升慢慢升上去70要幾耐左右?
平時番工忙冇咁多時間瘋狂追level
同埋想問下有冇職業詳細比較呢? 比較想玩補
升到lv70日日玩一個鐘咁計應該快哂都兩個月
但係我覺得直升有樣嘢衰就係你要一下要面對一堆skill,都幾煩下
我反而因為無咩時間玩,所以諗住買直升70,再慢慢做返2.0到最新誰線
想入坑 +1
休閒型玩家 應該會入NA server, 唔買直升慢慢升上去70要幾耐左右?
平時番工忙冇咁多時間瘋狂追level
同埋想問下有冇職業詳細比較呢? 比較想玩補
升到lv70日日玩一個鐘咁計應該快哂都兩個月
我反而因為無咩時間玩,所以諗住買直升70,再慢慢做返2.0到最新
玩左成晚仲係70個故事好似好長
就算你升到70
打副本都會降到你變副本既上限等級
唔會直接70比你去秒

你識解人數上限又係另一回事
同意
會唔識用

同埋d 故事都值得玩的
唔洗特登追lv嘛 有d有d限lv都可以即刻解
頂 steam個completion edition 無左
舊既Complete Edition完左, 黎緊會出2.0-5.0既新Complete Edition
長得黎值得睇既 呢度班巴打爆晒肝玩依家都係75 76左右
請問pc定ps版好?
PC 夠勁用PC 方便d
咁等佢出左先買
Pc同ps server 通唔通?
平台唔同但人物/Sever係互通
詳細可以睇下版頭個入坑指南
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞