[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 活躍玩家人數突破100萬!!!

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
前排朋友介紹開始玩
感覺製作團隊好有心機
不過玩得好慢 仲未完4.0主線

想問下喺game到打速成係唔係冇方法可以好似平時咁揀關聯字? 同埋啲字成日出咗方格
D字出唔到冇解 就算裝左漢化都係得自己睇到

關聯字係講緊打完個字會出後續?

我win10舊速成出到冇問題
係呀, 例如打完"今"字可以揀"日"字咁
而家打字佢會出咗係game入面嘅揀字表咁...
我都係win10, 舊速成係唔係要另外裝㗎?
唔該晒先
係要另外裝番
想問下我是否需要獨立買5.0 同再俾多個月月費先玩到5.0?
唔該, 我之後試下
7月2起買5.0包括曬3.0開始所有資料片

或者可以等佢出Complete edition一次過買2-5

1.0已經唔存在 2.0等於base game

月費係無論你只有base game定買齊都要比

你買Base game / complete edition 會送一個月月費
剛見到有貨了
想問下PS4個5.0 四千幾円包early access嘅包唔包我玩到4.0?

以前玩開大陸服淨係買時數就得,唔係好明ps4係點買法
淨係知國際服要買遊戲+時數先得
咁我本身都已經買咗4.0 , 即係我都要買5.0資料片+俾多一個月月費先玩到?
要玩5.0就要買 你唔買5.0就cap左係70lv同玩唔到新內容
月費睇你本身月費到期未
玩得慢唔緊要 慢慢享受
5.0資料片係包埋3.0同4.0, 所以你買5.0就OK

PS4一樣係買Starter Edition+ 5.0 Shadowbringers
香港唔會上吧?
問咗UA 會上但未有日子
飛日本睇
就黎關server
4.0再見

5.0見啦大家
Thanks 巴打
第一次玩mmorpg, ff14好多玩家都好好人
真係幾好嘅體驗

下面果兩格好似新加?
都好幾年
但同你開局果陣仲未有
終於有
其實香港英文一直都係個官網入面 但係呢頁就冇
請問知唔知道係28號開始5.0(聽日),還是29號先開始?
(已經Pre-order咗,用緊Pre-order送嘅經驗加成嘅耳環)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞