廢老老豆話示威者收美國佬錢

424 回覆
1276 Like 9 Dislike
你不如問下佢

比幾多錢你先會上街捱 比警察打 仲要可能坐監留案底?
同佢講無美國既香港關係法,香港食左穀種好耐啦

不過都係算,講得出收左錢,智商都應該低過60
轉告畀你老豆聽 傳聞美國佬畀幾多錢我哋示威者 我畀返咁多佢
我相信雙倍價錢都冇人會肯出去畀人鬧畀人打畀人兇
學某啲人話 我唔好涼下冷氣
我俾夠五皮一個人,輪住聞五個催淚彈,唔死得算你命硬抵賺
我岩岩睇完即刻問
佢話啲細路唔識諗,開口埋口講錢
我心諗"係你班廢老話人收錢"
你地話 係呀美國佬呀黎智英比好多架
再比佢睇下賤狗射爆頭條片 同埋 十幾個差佬突然打鳩個阿叔比佢地睇
睇下點講
仲反駁既就叫佢睇下外面世界 唔好活到咁老仲係井底蛙咁
i know that feel bro
根本無得講明 雨傘嗰時我已經同自己屋企人嘈
到尋日佢地又話班後生收哂錢 又話一定喺戲子
又話搞到香港亂

佢哋會話 啲死人美國佬有條team專搞亂人國家架 你睇下伊拉克同敘利亞嗰啲 佢哋出錢比人買武器搞事乜乜乜
成日話收左錢,有無人俾過你或者問過你?
我老豆又蠢又廢又冇腦
但我好愛佢,可以點啟發到佢
定係扮訓既人永遠叫唔醒
19年啦
仲有人講, d 廢老又真係會信
民智未開咁款,我屌
其實因為有人喺度炒作,講到去遊行好似就係因為有錢收,廢老又唔經大腦盲目相信

廢老之前send俾我的圖,雖然唔係講今次,但係佢哋自然會認為今次都係咁

美國收你皮話咁易,唔使做呢D
有冇第2句
家有廢老既

可以寫定遺書,叫佢地準備白頭人送黑頭人
啲垃圾棺材本一係帶埋落去一係拎去餵狗
屌 啲廢老智力低又冇學歷
人講乜佢就信乜 都唔撚駛經大腦分析
我老豆都係
你老豆係唔係我老豆
你試下同佢講
真係遊行有錢收既話
食窮埋中國仲得
你啲廢老咁貪錢又唔閪加入埋一份?
罷比家用
有網台話有資料美國課左廿億美金俾ClA搞今日戰局
真的話ClA都好狗唔留五億俾人買武裝自己袋曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞