廢老老豆話示威者收美國佬錢

424 回覆
1276 Like 9 Dislike
請問邊條撚頭,出完錢反送中,結果個條例都係通過
請問邊條撚頭會噤樣掟錢落海?
咪同屋企班廢老講嘢啦
播啲城管片佢睇下
我有十幾年了
大家一齊share啲爛仔片比佢地睇
你問下佢幾時肯定埋六合彩開乜
跟手問下佢,黑社會有咩特徵
大家有共識行動,請幫手推

613行動部署
https://lih.kg/1212252
老母又係話收錢,仲話衝最前就3千蚊日
我話比夠一皮你你衝比我睇
我個仆街老母都係
回歸左20年,唔係仲以為是頭婆話事下話
你又知你無犯法?你識晒啲法例?
我同左佢講比2000佢 佢收左聲
祈禱拜神裝香,復活聖誕放假都已經夠死得
我成家都係咁,窮人生仔己經仆街,我唔怪佢。
仲要一開電視見到示威就話淨係識反,柒到見到漁船係支持的又唔撚知又話係度反

佢係文盲,小學程度都無...............由佢啦無得救
一蚊家用都唔好比
硬鬥之餘,可以試下軟手法。
好多長輩既思想已經根深蒂固,要改變佢地既想法冇可能係一時三刻既事。
唔想傷和氣解釋既情況之下,我噚晚等佢地瞓咗之後唔小心幫個電視洗哂CCTVB d台,而家佢地要睇新聞得返now 同cable。
今晚返到去佢地知道多咗好多野
無文化
講真,我同屋企兩個廢老除咗早晨同早唞,其他都唔會點講野,樓主可以參考下
仲有你咪有得佢地打飛機囉,既然你點講佢都唔聽,倒不如集中精神去準備其他事情
仲有好中意講黃絲法官呀 係咪都判啲人社會服務令
先搞到啲後生咁得戚去搞事

肥佬黎比錢啲人搞事
搞亂香港中國 因為中國而家太強大
聽撚到我頭都痛埋
你比錢佢叫佢去比人射頭啦!問佢你問個價黎!即比!
個老豆弱智生到個正常人算佢有福氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞