廢老老豆話示威者收美國佬錢

424 回覆
1276 Like 9 Dislike
我岩岩先返到屋企
同佢講OT
當冇咗個老豆算

情況一樣
樓主,我屌你老豆
要收幾多錢先會出黎比狗亂棍打?
因為你老豆一樣睇左YOUTUBE「農場新聞」
包括我老細, 老豆,
全部一撚樣
乜撚都話黎智英, 乜撚都話美國佬
痴9線
證明單向接收TBB新聞+白粉日報,會令人喪盡天良。
講咗幾撚多年呀屌你老母
美國駛俾錢做呢啲?你估支那咁陰濕呀?
光明正大開緊你主子波喇
你叫你老豆幫佢主人籌旗俾關稅啦
岩岩關心吓佢
佢話係朝早啲茶腳講
我做到隻狗咁,每個月俾萬幾蚊家用飲早茶就係返黎聽啲咁既野,諗諗下下個月都係俾少啲叫佢自己係屋企食麥皮算
我老豆都係
嗰嗰左膠廢中都係咁講,將示威者黑化,總之就係有目的為左錢為左食女俾人教唆,可以好多原因,但點都唔會覺得佢哋為左香港,因為如果咁講佢哋唔出嚟嘅咪變左自私鬼囉

加上佢哋根本睇唔清一直再俾中共為所欲為會有咩後果,有好多讀過書有智慧嘅中老年都覺得係好有問題,所以佢哋多數都係教育程度低,大陸人,所以其實唔洗同佢哋嘈,係唔會點得明
係, 一百美金一日, 你老豆做唔做
做完先出糧
我老豆老母都係咁問我係咪有錢收 話班𡃁仔咁衝法
我:嚟 一齊出去食下催淚彈 比啲黑警打幾槍就可以收錢
兩老:你都痴線嘅
我:唔好睇下新聞就當班𡃁仔係搞事分子

跟手我比左樂禮街 十幾個黑警打個企係到咩都無做嘅男人條片佢地睇

我:你地會唔會為左錢比十幾個黑警咁打法
佢地當堂無聲出

點先可以改變到廢老嘅諗法
死廢老驚死燒埋自己個到未屈黎屈去囉
下次示威遊行叫埋佢, 加夠二百美金

叫佢完左去美國領事館拎錢就ok, 唔駛講咁多
我比1000你老豆 過黎比我扑十棍 快
如果收左錢會唔會係赤手空拳呀
要制造混亂起碼有多啲武器啦 叫你老豆用個死人腦諗下野 學佢地口吻講 唔好俾人洗腦 唔好俾人擺佈
你收美國佬錢出嚟示威
咁佢收你錢都好應該出嚟做嘢啦
收錢唔駛做呀?
因為佢地果輩嘅思維淨係識諗錢搵着數
所以我地呢代先要食屎
有錢就唔會得把濕鳩遮啦
明明害你最多係俄羅斯
我老母都係 話500蚊一日出去搞事
根本無腦 邊個會冒咁大險出去啊 仲要500蚊咁少 玩鎮壓窩 收開錢既藍絲都見唔到人啦
佢地係完全唔想改變既人
一講遠少少就話嗰時自己已經賣咗鹹鴨蛋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞