廢老老豆話示威者收美國佬錢

424 回覆
1276 Like 9 Dislike
19真係冇講錯,華人過咗咁多年依然都有妄想被迫害症,尤其是特別鍾意妄想俾鬼佬迫害
唔比家用
話係來自美國嘅污糟錢,唔想整污糟老豆對手
我老豆老母都係咁
都唔撚明點解會有人信
清華
仲有聯合國常任理事國係美國極力支持下先俾中國做
跟住趕走民國出聯合國比共產黨取代又係美國佬安排
其實當初縱容燒殺搶掠鬼佬冇主動還拖,係晚清自己戇鳩玩到high上腦主動一次過同咁多位宣戰,華人歷史永遠都係咁撚柒
屌我呀媽又係咁講
係啲廢老wts group廣傳
同佢嘈咗好耐on9

老豆

我老豆睇完新聞講d暴徒收左錢黎搞亂香港,叫解放軍射先晒佢地就岩

我問佢比幾千蚊你過去比d差佬射下對眼好嗎

佢就話你都癡線

我即刻屌佢,你咁豬兜都唔會收錢出去,d後生會唔會豬得過你呀

鬧左幾分鐘交,佢就轉台跑馬死廢老
美國佬派錢?
上街遊行點止103萬人咁少呀。
Same
都係話收咗錢先會咁 講多都嘥氣
好似講極都係咁
咁耐之前
點解講啲嘢會咁似㗎!!!
如果我收到錢一定當家用俾
Same,返到屋企老豆就話係外國勢力搞事
聽到咁講真係好灰心
活左幾十年都仲未睇清楚
重要!幫手send email俾cnn知警察打記者!
https://lih.kg/1212423
一條警察打記者既片
CNN話想要英文字幕
我同朋友夾手夾腳打左英文字幕同打埋email format
請咁多位巴絲傳開同幫手推一推!
記住send埋email俾CNN嗰邊同dm佢地啲記者啊
Dm真係好重要!
唔該晒!各位加油
你班廢老係諗錢就諗下條閪例通過會樓價跌
會經濟受重創
年輕人幫埋你班廢中層樓打拼呀屌你老母
仲多多聲氣
因為佢哋唔信有人會無錢做依啲事,一定係收錢先做,為咗令自己相信,唯有屈係收美國錢。
成日口邊掛住句,依家社會唔好咩,幾咁和平,做乜要搞事,行得正企得正點會拉你?但佢哋無諗到,對手係嬴國,一個以人治嘅國家。
大家有共識行動,請幫手推下,share出去

當建制派番曬立法會,梁君彥宣佈幾點開會就玩完,所以去金鐘

613行動部署
https://lih.kg/1212252
大家有共識行動,請幫手推下,share出去

當建制派番曬立法會,梁君彥宣佈幾點開會就玩完,所以去金鐘

613行動部署
https://lih.kg/1212252
證據呢?
同佢講收美金好過收人民幣
其實好簡單,你俾夠5000你老豆,叫佢企定俾你用類似警棍嘅武器打十棍,頂得到先講嘢,頂唔撚到就用下個死人腦諗下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞