Samsung Galaxy 集中討論區 ( 52 ) 永遠的An界霸主

1001 回覆
20 Like 29 Dislike
Adguard
https://www.anandtech.com/show/14511/samsung-galaxy-s10-may-firmware-update-improved-night-mode
May update night mode好似好左好多,內文話得香港有push update但我check極都冇
仲諗緊
2舊水 抵唔抵 其實
有無人知漫遊bug,同gps定位問題點解決
上面啲巴打話好似收返個update
點樣先用到Google assistant ?
霸你老母咩三星狗,影撚衰android 就真啦
唔係爆炸就寫個廢rom迫人換機,售後服務又差

網絡世界觀已經在扭曲,在網絡上的產品評測稍有讚揚,網民便會不理因由地直斥你是「廣告」,網民大都會選擇相信一些所謂的「用家意見」,例如討論區的個人發表及 Blogger 分享等。有見及此,各品牌都全力向這兩方面進擊,網上打手就應運而生。簡單說打手的工作就是假裝成一般用家,為一些產品美言或護航,今次我們 unwire.hk 請來網絡打手的「阿偉」爆料,讓大家更清楚網絡打手的工作
https://forum.hkgolden.com/view.aspx?message=2915465&page=1
撳實home button
唉屌,部s10+個mon咁撚快就壞撚左,尋日天氣一熱部機發滾,然後個mon就多左條界
呢個係facebook問題 應該唔係下下都關三叔事
有冇人覺得 ASE7 Night mode 靚過 GCAM
GCAM 有時中間會綠左少少
而家 Night mode 反而靚左
呢個時間你個網應該係斷左,你有冇試下即刻上其他apps睇下?
我間中都有發生呢個情況,之後轉去開tg / lihkg,都會connect 唔到/線已斷

利申用CSL
我係出咗一個google page
唔係語音
巴打知唔知點搞
滾成點
我估接近60度,其實之前拜山試過一次,行完覺得舊電已經差左,今次直頭個mon有事
留名
痴線可能底板有問題
想問下有冇人覺得S10e成日斷線
個4G 經常會上上吓網突然Load空氣
要開關飛行模式一次先會正常
一日斷成十幾次,好煩

3hk
想請教下,我想登記換領iron man手機殼,點解去到入IMEI時要輸入指定旗艦型號時冇S10系列
有冇換領咗iron man手機殼巴打可以分享下點換?

可能已經換晒?
要有之前型號換上去先有
要你手上有上代(或上幾代)旗艦再買s10先有得送
無就得6折優惠
有ase7?我部s10+得aes6
相反 我屋企有5部機附合要求 但我只有一部s10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞