Samsung Galaxy 集中討論區 ( 52 ) 永遠的An界霸主

1001 回覆
20 Like 29 Dislike
有app可以過資料,不過whatsapp好似仍然過唔到🙈

話時話都睇左咁耐 有無人去過mk維修到痴張mon貼

好耐好耐之前有巴打試過 好似麻麻 同埋有格

但最近無巴絲試過?
我都想問下官方貼係咪出左新版?
ringke我見都幾多人話唔好用
有人就一直推就唔叫打手
問下triskin咩環境就即刻比人話打手
咩公認5百幾蚊易碎
自己上個網睇完覺得自己好熟塊野
而呢到d人貼完覺得冇問題就全部都係打手
垃圾打手Ray媽死推嗰隻mon貼,咪就係代表係垃圾貼囉
thanks
我上部note 9有用過 用左半年以上
感覺上唔錯既 不過400幾 500係貴左啲 但係起碼有事搵到人搞 又唔使自己痴 我自問錫機 冇碎過mon 所以唔知張貼係咪咁易碎

有啲人其他人比意見就話打手
然後自己就係度讚自己個牌子

最好笑係扮曬中立但其實立場偏頗到不得了果啲

老實講我相信大家其實都冇錢收, 但唔明點解要抹黑
即係咁, 我當我自己用緊ringke, 而我又滿意,
咁我推薦比人其實冇問題
但人地試完可能會覺得唔好用
好簡單, 人人要求唔同

我上部note 9有用過 用左半年以上
感覺上唔錯既 不過400幾 500係貴左啲 但係起碼有事搵到人搞 又唔使自己痴 我自問錫機 冇碎過mon 所以唔知張貼係咪咁易碎

價錢係貴d, 但貼完起馬會有種"玻璃貼就應該係咁"既感覺
不過幾百蚊佢塊貼都包唔晒個mon有黑邊係差d
手指掂住mon邊會feel到有塊野凸起左咁

但你諗返買塊uv貼都2-4百, 有部份仲要自己搞
就算鋪頭幫你貼都未必好, 基本上唔會照個uv燈照足10幾分鐘
比返你果下可能冇野
但過一段短時間就見到條邊開始有d膠呀, 鬆呀, 影響到你感觀甚至手感
ssp $9蚊個種mon貼好正
又快認到指模
要比錢買app過 一係幫襯衛x
見其他巴打講過可以上三星到免費過
想買samsung s10
第一次買samsung機
二手2019年3月買的機都平千幾蚊 (4000) 想問會唔會中伏
一手都係四千幾 送300八達通
好似貴左少少
how much
你地smart octopus個迎新$150到手未?
我之前iphone轉an都係衛x過渣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞