Samsung Galaxy 集中討論區 ( 52 ) 永遠的An界霸主

1001 回覆
20 Like 29 Dislike
個指紋解錯成日fail,見好多片都解得好快
利申:跟機貼同whitestone都係咁
security角度唔應該長開,連 trusted network先應該開
佢個 location最細都200m有啲on9,個範圍太大
呢個真...
想問下你哋電量模式係邊個模式
最佳化省電 開唔開好
嗰啲通知會唔會delay咗
仲以為我自己問題
個指紋解鎖真係唔太滿意
我就跟機貼同triskin

尋日發現想解鎖之前"嗄"口霧氣落去好似會易解好多
我懷疑溫度好重要 (部機凍或者隻手指凍/乾都唔得)
我日日返到屋企開著個冷氣個指紋就永世解唔到鎖咁
聽講同濕度有關,外國有人話解唔到,要奶手指
通常解唔到都係手指太乾 我部機用緊原裝 都成1個月多少少 成功率都有8成
我想用bixby routine較到連屋企wifi時唔鎖,但無唔鎖呢個option
記憶中用tasker整呢樣要root,我又想keep knox
我都覺得係手指乾

原裝果塊用左2個禮拜已經比我D指甲抓到花晒
我用goodlock入面個routine可以喎
有unlock phone依個action
goodlock入面個routine?乜名?
去Galaxy store down Good Lock就見到
我有裝goodlock呀,入面有好多個app要另裝,要裝邊舊?
bixby routine都有喎

冇野了,原來要location先有得 unlock
goodlock入面有routine
wifi都可以unlock
想問各位巴打, 部電話幾多溫度先算正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞