Samsung Galaxy 集中討論區 ( 52 ) 永遠的An界霸主

1001 回覆
20 Like 29 Dislike
你講緊咩
note9個heart rate sensor正常用佢會係著紅色led
但其實個sensor係有齊RBG led
點解
咁呢位ching用緊邊張?我prefer玻璃貼多d
見呢排大鋪終於減價打算出s10+
想買512但又對個藍牙耳機無興趣,有冇師兄想要?街價800賣唔賣到?
at膠貼 98%秒解 完全無show叫我大力d呢d廢話 大細力都一take過
咁核突

咁triskin點睇ray 見ray ma成日賣 成458蚊一張
ringke 用咗成個月都冇你講嘅情況出現, 如果污糟咗就用濕毛巾抹吓, 而家轉咗max shield因為ringke個同spigen殼唔夾
都驚㗎 我慣咗咩都較到最高
my bp lab
+1 我用ringke 日日沖水+酒精抹, 完全冇啜手.

我懷疑又係triskin打手 500蚊買張公認易爛嘅mon貼, 大家睇路. 上samsung換玻璃都係1000左右. 舉個例子就係邊份保險個價錢會係保額嘅一半咁on9

隔離sony x1 post已經俾triskin完全佔據
我個陣碌9個陣佢換mon報價1700喎

我見你地又有話whitestone好用,但都300幾蚊張
係呢到千祈唔好提triskin,一提就會被人話打手
買都買whitestone好啦
好啦唔提唔提
whitestone有無人幫手貼架?
我用過ringke,真係啜手到扑街
啱啱買左部S10+ 512GB,但入極都入唔到登記唔到個Galaxy Buds 網,有無人都係咁
唔知有冇得代貼,淨係見到有得官網買但要自己貼
所以我就買左t字頭,貪有人貼埋
呢到只可以讚ringke同踩triskin
邊個讚triskin踩ringke就係打手,咁讚ringke既都一樣可以話佢地係打手
係邊度可以set show返個電量出黎?
我之前都講過我epuse,閃魔,ringke都用過
呢張ringke係我用得最耐嘅
其他人可能有佢地自己嘅用法體驗
總之我分享嘅感受都係真實,貼係我用自己錢買嘅,有人問我就分享,買唔買,邊度買,自己諗
總之80蚊兩張,我收貨嘅,我仲有一張未用
曹操都有知心友,關公都有對頭人
為幾廿蚊野鬧交,咪玩啦
無知一問 ringeke貼可以邊到買
taobao有
Thank you thank you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞