Samsung Galaxy 集中討論區 ( 52 ) 永遠的An界霸主

1001 回覆
20 Like 29 Dislike
android pad只係打橫左個OS,d app冇乜優化
ipad就係Ios上做好多野令你覺得係用緊pad而唔係一部打橫既大mon電話

利申ios hater但用緊ipad
明白
真心唔建議買
因為隔離 iPad Air 3 用 A12 但 Tab S5e 用差幾條街嘅 S670
前者都只係貴 $100
後者價錢係貴得離地 App 質素又冇保證
係 同原裝個隻差唔多 叫做水凝膜
ok
但我未買過apple產品,係旺角深水埗d舖頭買o唔ok?
衰極都要喺大舖買比較好
仲用緊Google末代android tablet Pixel C,用過iPad mini,喺美國買過iPad pro頂唔順退貨,用開嗰啲app又唔可以split screen,個比例又奇奇怪怪睇片無咗截,真係狗也不屌…
用中階U賣接近$4000
真係抵佢冇人買
呢個價俾個s710/845都唔過份啩
都唔知係Android問題定手機問題,咁貴買部s9+番黎,用左半年打個機都彈apps,仲要唔係少,我玩個marvel future fight姐,一日彈10鳩將次,冇無得降番原廠version,更新到pie說開始好多問題又lag
都唔知係Android問題定手機問題,咁貴買部s9+番黎,用左半年打個機都彈apps,仲要唔係少,我玩個marvel future fight姐,一日彈10鳩次,無得降番原廠version,更新到pie說開始好多問題又lag
有冇邊隻無線充電真係有快充ga
我買親apple野都係官網買
如果你食商場信用卡優惠,大鋪買好過
belkin BOOST↑UP™ 無線充電座10W
可唔可以講下具體係邊度/邊間?
今日自己痴uv貼衰咗 聽筒入曬膠 自己想挑返出嚟之後成個聽筒挑咗出嚟 發誓以後唔用uv貼 諗住上朗豪坊換咗個聽筒佢 睇啲大陸論壇話兩三舊人仔 知唔知香港幾多錢 有冇有經驗巴打講一講
小米無線叉 199
S10 尋日有update
想問下a70 8+128係米回收緊定收左皮?我去csl問佢話冇哂8+128因為果批好似回收緊係堅定流?
好醜
我都想知,同一情況想整走D膠水,搞到聽筒甩哂漆
照燈之前我一定會用塊酒精濕紙巾抹返個聽筒位
係咪有咩apps相衝?
最好就入安全模式試吓 如果正常嘅話就係apps問題

開唔到追蹤自動對焦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞