Samsung Galaxy 集中討論區 ( 52 ) 永遠的An界霸主

1001 回覆
20 Like 29 Dislike
巴打覺唔覺跌電有啲快?
點解可以跌咁慢
我就咁上網睇野幾分鐘已經1跌%
已經閂晒不必要嘅野
到時候八達通個app會提你入app拎架啦

澳洲版係3字尾,唔知同港版有咩分別
用odin刷,成個rom 4.8G
S10+個指紋間中會唔見左
一定要入密碼先開到

冇重新開過機
係咪有問題
smartoctopus 個150
要洗錢先比返你
每洗50比返10蚊回贈
洗15次
剛剛發現咗個幾奇怪嘅問題,用手勢操作嘅時候又有mon底掃上去multitasking邊嗰個係會冇震動反應, 如果set返顯示天王鍵就會冇問題
我間唔中都會
唔係正常嘅咩
用手勢無論係咩都唔會震
用天王鍵先會震
利申 s9

係咪咁?在日光底下用前置影
佢自己重新開機咪會無左
我係直接比150蚊我喎
原來係咁
好耐冇用過三叔公啲機
因為我更新之前,撳住條address bar copy佢係唔會震, 但而家會,所以先好奇
有時一解鎖部機就自動返回主頁,中咗bug咁,有冇人試過??
原來要去八達通app 到拎150蚊
正常架
有邊個app改bixby掣最好?之前用過一個,佢會先彈左一個Black screen 先開到我set左嘅app。有冇一個係徹底改到粒掣嘅用途
9up完未
直接喺setting改唔得咩
要佢彈其他app或者其他action (i.e. Cap圖),得咩?

cap圖唔知得唔得
用住先小弟用開iPhone成日唔習慣啲setting可以再㩒入去再set
google store 搵bixbi button remapper 或者 bxaction
我反而set connected 屋企 wifi時, 轉屋企會用到嘅setting,如開bt、media volume 50%, always on display, screen timeout, 關nfc等
um...唔算耐用囉,但有d人話部機頭7係差少少,之後會好d嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞