Samsung Galaxy 集中討論區 ( 52 ) 永遠的An界霸主

1001 回覆
20 Like 29 Dislike
fb 有間好似只收幾百
話時話Ching你而家3台體驗點?
我家下用3台都係會冇規律冇internet
想問下有冇人load fb成日話can't connect
load comment又有排load
禁人地share出黎既原帖又禁唔到
load人地既page或者profile又有排load佢啲post
我已經fb同電話更新哂都冇改善
暫時又好似冇乜特別,又好似唔見佢地講啲突然冇訊號
應該同一個if係and,但除左location仲有咩好 check
wifi
check location既話可能出地鐵站已經中咗,check wifi就起碼去到門口
幫你試左,係work
熄左wifi會鎖返,都唔錯
你可以set兩個profile,第一個location自動開wifi
第二個location加wifi network,unlock電話,咁都應該可以
啱啱又原裝貼轉左 Ringke 貼,解鎖快多好多,直頭秒解,指紋都唔駛錄過
而唔知關唔關更新事,而家lock screen多左橫向顯示,點樣熄左佢?
係灣電見到一千零一個,畀我買左
之前係三叔store問過都冇入
啱啱入手咗S10 感覺唔錯 想問下手機殼用邊款好
見樓上個真皮套好似唔錯 有師兄又推薦Ringke同埋Spigen
感覺唔用套散熱快好多
an版fb係咁
page入面啲post
係會有時load到有時load唔到
s10+個mon較自動亮度好似都唔識自動轉光轉暗咁大家覺唔覺呀?
打算換機, 想問下轉s10e 定s10好平時多數拎黎打機睇片
同埋s10 曲mon係咪特別易爆? 想收集下意見
要絕對手感/超唔鍾意曲mon/唔介意係fhd+ mon 同少一個鏡頭 > s10e
要完全更好嘅體驗 > s10

我自己用s9就未爆過mon
我見到呀,但遲啲trade機比佢發現唔係原廠整又扣幾舊水
應該唔關an版事
因為我用one plus又冇哩個問題出現
而且係3月到4月左右都唔係好覺係咁
依家真係愈load愈炆
係咪針對samsung架
自我解決方法
停用重down過
搞掂!
我load comment, profile冇問題
有d廣告page就block左load唔到
我重down就解決到啦
應該係自動更新更到唔知點
所以搞到我成日load唔到野
話口未完又變番咁
我頂
而家申請唔到新klm key
大家用緊咩ad blocK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞