最撚憎呢種男仔

540 回覆
2859 Like 69 Dislike
好似你咁charm
呢啲人好柒煩
24小時捕係部電話隔離咩
答唔到 姐係都係睇樣
如果唔係四圍係撚咁flirt 人我覺得呢啲算正常社交唔係厹喎
屌已讀人仲唔撚比人搵下個傾啊即係想人繼續搵翻你然後又比你屌?
惡過狗
啱啊 佢哋真係會不斷秒回你
之後又會借啲二話只有你唔會秒回
條仔有無女先
暗戀你囉屌
周街都係啲自卑毒撚
又要懶係關心人 同佢share完啲sad嘢
佢哋通常會講: 唉 我仲慘過你啦
我男神唔靚仔

佢仲冇乜朋友
之後又要單單打打咁
講到自己好撚慘得唔到你既回覆
好肉酸呀
要呃話有男朋友先識走嘅
即係係尊重個'男朋友'唔係尊重個女仔啦
以前遇過,煩到不行了
本身朋友之間開心傾下計以為無咩事
點知愈黎愈chur, 話我點解成日都咁遲覆
大佬返工好撚忙,下下秒回覆你咩
跟住會發你脾氣千字文,chur 到透唔到氣
心諗你邊位呀,又唔係我條仔
廢事咁傷佢心,同佢講清楚個關係算
分清楚我地只係朋友關係,無權管我
試過有個mk肥仔冇lala同我講話咩佢咩慾慾都好強又話咩cap曬wts俾我知道佢冇同其他女仔講嘢,我心諗我咩表示都冇佢唔係咁好玩ar ma
真係會搞到frd都唔想做
日日重覆俾人單單打打,講d唔係事實嘅嘢屈9我真係會燥撚咗
話我一叫到實好多護花使者幫我,又話我要乜都一定有人買比我
(事實係身邊根本一個人都冇單身狗一隻所有嘢都自給自足)
只要唔係秒回就千字文話我唔尊重佢

利申: 最後逼到我用返千字文回應唔想再做朋友
唔負出咪負入囉
好正仲有無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞