最撚憎呢種男仔

540 回覆
2859 Like 69 Dislike
屌唔關樣事
佢個樣幾好
肥絲返嚟喇喂
一句講哂 人地中意你/有好感嘅
你肥毒柒 就算好似我講嗰條友咁
人地都會受
因為我覺得佢真係好柒煩
好多男仔後生都會試過咁
經一事長一智 唔岩咪下個囉 死chur冇可能有用
最好添啦
食撚屎啦屌你老母
唔受溝咪算囉,講撚到男人有原罪咁
條女唔受溝轉目標都係狗公
講撚到溝女本身就係罪咁
唔溝女=毒撚
溝女=厹
溝女失敗=毒撚
溝女失敗唔放棄=毒撚+厹
溝女失敗轉目標=厹
咁你玩哂啦
你係咪幼稚到連生物本能係需要戀愛都未開發
定係幼稚到仲停留係小學階段男女授授不親
香港男人真係好撚慘
你係佢心目中國你喺佢心目中重要性唔同
佢期望喺你身上得到更多肯定
所以你普通程度嘅回應會令佢失望

你當佢普通朋友
就覺得佢多左
有冇三讀?
我都以為自己出post呀 ,一齊左兩年幾 坐左兩年監咁 一有乜唔如意唔順佢意嘅野就發脾氣 講啲好難聽嘅說話 whatapp覆遲少少又發 陪男性朋友同屋企人 只要佢覺得你唔陪佢又發 自從同佢一齊 我啲朋友同屋企人
1個月都陪唔到一次咁濟 講緊係假期 異性朋友一個都冇晒 長期俾佢監控咁 分手呢個詞我已經數唔到佢講過幾多次嚕 最撚難聽嘅係 成日話自己仲後生 大把選擇 因為我仲愛佢 每次都忍忍忍 忍無可忍 就重新再忍 而加我終於甩難喇
人地毒姐
如果佢樣衰,後果可能不堪設想
仆街完全明白
而家有條仔溝緊我又係咁
我同啲朋友打波 男女混合
少不免就一定有仔㗎啦
佢又可以係咁話咩其實係咪阻住我
打完波先覆佢又可以話咩玩得開心啲
講撚埋啲晦氣說話 真係睇到都r撚晒頭
好心你就唔好咁肉酸啦
同你都未正式發展 就講埋呢啲濕鳩說話
咁有時可能真係忙嘅 咪覆幾隻字
又話咩如果唔想傾其實可以唔洗覆
偉大
岩岩識咁chur,唔好話男女朋友,朋友都不了
無人叫你做架,你自己想討好人咋,仲要比咁大壓力人收皮啦,咁唔叫好男人,叫好chur嘅毒男咋
因為你個心態係一定要溝佢囉

唔好set 溝到佢 做目標
女仔中意你會好明顯

如果你feel 到佢無意思
咁就做朋友算,
咁佢反而覺得同你相處幾舒服
對你有興趣

你真係好中意佢既話 非佢不可既
就唯有增下值囉

利,9up
我真係想做朋友only
anyway thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞