最撚憎呢種男仔

540 回覆
2859 Like 69 Dislike
好心你就咪撚覆 正一賤雞
呢種真係好撚柒煩
對唔住囉.. 問下絲打 如果真係純粹想做朋友想熟啲可以點..
利申冇講過咩溝仔冇扮侮氣 淨係chur咗呢次
係有次我唔知佢忙 覆得hea過平時 我就問佢係咪嬲咗我 因為平時啲對話有時都會mean下 可能過咗火
咁佢就好愕然話冇 點解要嬲 自此我地啲對話就少咗好多..
隔咗排見返面先可以講到野 但whatsapp又好平淡
睇返一開始嘅對話可以好好傾就好心酸 可以點做
咁似我個ex既
仙氣毒
唔好話男喇 女咪一樣有呢d
煩過閪 應又唔知應佢乜好
唔應又好冇禮貌咁

應左佢又變本加厲咁
真係有一朝忍唔到佢 佢一咁樣講就已讀不回算撚數
慢慢佢就自動自覺收皮
認同
有啲變種版又係開口埋口都係要提仔仔
遲覆佢機 然後佢話你覆機快啲就會識到男朋友架喇
同埋想我嬲
唔會 最後都係hea覆等佢block我

之前我同佢無聯絡一段時間
佢sd咗張港女語錄俾我
話咩唔搵我係唔知自己喺我心入面係唔係重要
屌 我都識一個
次次搵工先搵我
講完搵工就講 你講果堆野
我block左佢 太撚煩
算啦 你都係見人順眼/靚先傾
要傾得開心搵cat girl la
條女嬲你把撚咩 有位置既人先會嬲
你搵女吹水搵cat girl 算la
心酸條柒咩 想扑野就扑野la
呢家唔認 第日你越踩越深就懷疑自己係咪鍾意條女
日撚日都見係咁
呢類人基本上傾兩句就block啦
做人咁執著為乜
況且人地又唔係屬於佢 唔好成日管住晒
已讀佢,問題就解決了。

btw 你男神點知你lum 佢
男人就係咁 佢屌完你個閪之後 態度就會即刻改變
彩你都on99 再屌下一個
專注佢嗰個唔係佢鍾意嗰個啫

<<唔係
咁樣chur法 本身鐘意都唔掂
呢種所謂專注好有壓力 仲係無自信表現

啲人reply根本係「我都無問題 只係對你專一專注
你唔欣賞我就搵多幾個黎distract自己」
我屌緊佢地唔願面對 拎第樣野黎講
而唔係講緊多目標本身係錯
仲有一種係明明真係冇咩野好講住
仲日日keep 住講早晨
然後我真係太忙,唔得閒回信息住
依然keep 住講早晨

然後我話你有冇諗過我真係忙緊?
回唔到信息住?點解要係咁講早晨?
然後佢又度話: 你唔覆人嘛,嫌我煩

咁樣只會令對方反感
由其相方關係仲係普通朋友,你咁樣chur 法
只會令對方反感
咪就係
仲要時不時就有呢啲post出現
唔怪得香港好多女仔都唔會主動,因為佢地就咁坐係度都俾大把痴線狗公煩住
如果係靚仔,呢種就係可愛真摯
呢d多數係成日叫春男人不壞女人不愛,以為好似佢咁就係好男人果種人
有遇過
句句都咁負真係好煩 遲覆又話我唔理佢點點點
心諗你係我邊位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞