最撚憎呢種男仔

540 回覆
2859 Like 69 Dislike
見到都燥
佢講啲嘢同你一撚樣
話說之前有晩試過同佢長傾(嗰時未知佢咁19
之後近排有晚佢又r水吹我冇keep住秒覆佢
佢就話我變左jm9
唔想同你傾咪唔秒你囉 自己醒水啦
唔係靚女嚟 身材又唔好 係興趣相近先想做fd
真心fd
原來呢個世界上真係有呢種男仔
我承認好多男仔後生果陣都會有呢啲諗法
但係我以為大部分人都冇咁痴線識得克制自己
最基本都知咩講得咩唔講得點樣先唔會bother人地
fd姐 唔洗咁上心啦
公司有個三十幾歲嘅人就係咁 仲好鐘意搬弄是非
理少佢一秒就同人講話我西口西面對佢態度差
仲好鐘意乜都扯去咸濕野到講 真係好撚on9
叫佢講少陣就話你唔玩得煩撚到成個八婆咁
喱啲人自卑到要不斷咁做去draw attention好柒
啱啊 如果你中意嘅人咁對你
你會覺得佢在意你多過煩
除非佢又好似呢條友咁日撚日講呢啲嘢
如果唔係男神都照屌
佢可能已經當左你係佢條女
三十幾歲人仲咁
Btw如果係男神就唔會hea覆佢啦
咁正路都冇位比佢單單打打
唔會囉 都會覺得好撚煩
通常呢種人最後都唔認溝過你
明明講埋d flirty野又成日問你感情嘢
好心做男人就堂堂正正唔好死要面
認真答你,只有己讀不回呢個方法
返工面左左都要。
如果做唔到既就只有繼續係咁,完。
其實我覺得一問係咪唔想傾 嬲嗰啲好危險
一係佢本身都重視你會反省下
否則自此覺得你係煩尻唔想再理你

前題係你唔係佢一次唔覆你就咁問佢
咁你係覺得女>>>>>fd?
有個同事都係咁,超想燥佢底
覆慢啲又話我唔想同佢傾
問我啲嘢嘅進度未等到我答又窒我一定唔掂
隔句就窒我話我性格唔好
可以唔同佢傾都想唔傾,但佢又成日走埋嚟

之前有個人ig hi我
明明唔熟
佢一開始就勁讚我
又成日放負話自己唔成功又毒
明明就係佢思想太狹窄
黑佢面都唔識收皮
如果係對個女仔有好感 想追佢既 咁一定要上心過同普通fd相處啦
我覺得無咩問題喎
no la 不過你同fd chat都唔會太在意佢係咪秒回
但我會覺得如果係fd咁嘅話都會幾sad就算係fd都會有啲上心
我第一次拍拖都係咁
第二次開始已經改晒
知道咁樣好黑人憎
同埋 講呢D對大家都好無謂
諗番起點解咁講
都係想俾佢知我緊張佢/呷醋瓜
都啱
其實真係只當fd嘅話好少會郁啲就單單打打
除非個fd真係變左好多 我會覺得問都正常
但有時比對方知你成日呷醋唔會搞到自己好似比對方過份注重呢段感情咩
True,所以會咁做嘅全部都係毒撚A0狗
如果in relationship邊有咩過份唔過份
對方係你嘅唯一㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞