最撚憎呢種男仔

540 回覆
2859 Like 69 Dislike
諗起之前「想我嬲?」嗰個post

我都有遇過,唔受佢溝就周圍唱衰你
仲唱話女人有個西著數好多
佢又唔諗吓佢唔掂係因為自己廢?
寧願單身都唔會揀垃圾
你慘啦
連登最多呢類男你
人*
琴晚del 左chat 啦
唔可以俾自己再沉
本身由有啲好感都比佢搞到唔想理佢
煩撚到 次次一見到我啲相有仔就會send句嚟話多仔
但其實係群體合照嚟又唔講下自己出面都多女
成日問我係邊係邊 我話同朋友出街
佢就一定send句嚟 又同仔出
做乜撚嘢
好啦 到之後我已經唔再覆佢
佢又會send嘢嚟 打埋啲on9抒情文
煩撚到 男人老狗搞埋啲女人嘢
有啊 頂
好q討厭覆遲啲就話人去左溝仔 難聽啲就問去左邊度食仔啊 我心諗覆遲啲你就咁講 無L病啊嘛 好q想打死呢啲人
做呢啲嘢真係有feel都變無feel
出親街就問我好似同條仔好close噉
一覆msg就喺到𥄫我手機
懷疑我收佢兵 收皮啦屌你!
你自己都有問題啦
講到自己幾憎人但又唔敢一刀切
驚最後一個會搵自己既人都無埋
仙氣!
都仲有覆嘅 見步行步算 thx
仲忍?
你幾大
鬼叫你成日yo仔咩
yo你老味咩
全部中學朋友 覆msg嗰啲係女仔
收兵係佢個唔識我嘅毒撚老死講
講完就當真 瘋狂畀說話我聽
成件事根本就係on9
唔係呀 果班有一半人上唔到
上到=精英
佢真係特登返黎串我
屌 唔講以為我開個post
識條仔明知我有男朋友都日日搵我 send message嚟
唔我閒覆佢 同佢講咗好忙
都仲要日日彈出嚟 頂佢唔順 隔兩三日先覆佢
一覆佢就秒回 哇哇哇終於覆啦大忙人 懶驚奇咁
唔覆佢又自己喺度單機 煩到仆街
煩到ig都唔敢update廢事佢以為我好得閒都唔覆佢
仲要成撚日一覆佢就講說話我聽
話:「睇得出你好忙」但佢又會瘋狂鳩up無聊嘢 唔覆佢都日日死出嚟
「下?你瞓咗冇覆?秒回你啦喎」屌有禮貌咪同你講唔覆係因爲瞓咗冇覆囉 仲要質疑 講撚到唔瞓就一定要覆 得閒就一定要覆咁 無論話忙緊定話瞓咗 任何唔覆嘅理由都比佢講說話質疑 更奇怪嘅係 得都唔明要向佢解釋點解冇覆 解釋完仲要唔信 on撚99 一諗起就好燜 以為自己邊個
我都唔明點解要向佢解釋*
嬲到打錯晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞