最撚憎呢種男仔

540 回覆
2859 Like 69 Dislike
單單打打完話自己從來都冇咁嘅意思
敢寸人比人講兩講又唔敢認 垃圾嚟
Btw其實人地堅唔堅持到底我都唔介意
問題係你堅持還堅持 可唔可以唔好咁單單打打
港女係咁乞人憎
嘩你咁著迷條仔
係啊係啊就係咁 你快啲屌撚柒尻我啦

Ching睇黎你對我講嘅 最好添啦 認真左
屌你
唉原來好多人都俾呢啲癲佬纏住 係啊佢係對我好好 好關心 每秒都陪住 但現實係佢無朋友 同屋企關係又差 先擺曬全副心機喺一個人身上困住佢 諗起都覺得好辛苦 俾佢困住果段時間我係緊張到一唔記得覆佢就好大壓力 好驚佢又po曬上ig story叫春又點點點 男人之家做到咁真係好核突
痴線 好彩我係男仔黎 如果唔係我會懷疑我地係咪識左同一條仔
冇錯呀 佢爸爸媽媽關係真係麻麻 所以引至佢有呢種性格 因為愛 所以我選擇體諒同容忍 筆竟我都係人 我都有爆嘅一日 我忍唔到喇 選擇恨心離開
離開左之後 我發現自己世界大左 而加努力建立返 健康嘅社交圈子 有啲野 大家經歷過先明 加油絲打。
巴打我撐你
港女就係樓豬呢種
講真你既然咁憎人煩你,人哋唔煩你之後做咩都唔關你事啦下話
根本就係想凌駕男人
靚仔嘅就俾佢揀,慢慢談心
唔靚仔嘅就叫佢唔好煩,得閒就撚下,最好壓碎晒佢成個自尊心
講真大家都係人,鍾意摧殘人,再抬高自己嗰種陰暗面有邊個冇?
一個就話屈你姐,根本大家都咁講
有陰暗面好正常,但唔該要識得控制自己同埋唔好雙重標準得咁緊要

睇到我呢度嘅毒撚巴打
記住
溝女冇咩特別嘅野要學 因為每個人都唔同
緊記一樣嘢就夠
千祈唔好上心
有幾多女就識幾多女 擴大自己圈子 可以就flirt/食
同人相處從來都係一種博弈
極少機會可以平等相處
唔係你俾人食就人哋食你
但作為男人俾人食嘅話你就輸一世
係咁多
外表正常都可以係毒撚
利申:我係
多謝你 啟發左我
因為佢哋人生中冇一樣嘢可以令佢哋有自信
佢哋從來冇成功過,冇成功過何來自信?
加上社交能力差,唔識講嘢/表達自己
喺呢個有口才就溝到女嘅社會上
漸漸就會覺得低人一等,因而自卑
戇撚鳩星座撚,同星座根本冇關
我可以話你知做過呢樣嘢嘅天蠍男只佔1/12
我都曾經做過,而我係雙子,OK?
你咩情況
成日以為自己係悲劇男主角
我就係俾樓主鬧嘅人
我講下自己個case

本身鍾意佢但都已經收咗咭
佢話做普通朋友咁傾下計
都唯有接受
有一段時間都可以好地地有講有笑
突然有一日無啦啦就話心情差要冷靜下諗野
我咪話遲下再搵佢
佢都話好
好啦過一排再搵佢傾閒計
求其講下我自己啲野諗住搵下話題
被已讀咗成日
唔緊要咪再過幾日
我咪問佢心情仲係好差定係我做錯啲乜
跟住就發我爛咋話我chur佢
之後就一直已讀我
到而家都冇再覆過我

睇完呢個post我覺得啲女人真係好陰濕
成日覺得鍾意佢嘅人會知佢地諗乜
但事實上呢啲佢唔鍾意嘅人一定係下欄位
唔會得到尊重
做啲咩啲女人都會不滿
不過佢地又唔想做衰人去直接講真正原因
或者佢地想點
淨係話冇心情
完全無所適從

講到尾
我自己解讀就好簡單三個字
新鮮感
只要有一日佢對你再冇興趣
就算之前大家點close幾好朋友都好
傾兩句閒計係講廢話
傾心事就係chur
下下都係人地做錯唔關自己事
仲有啲女人話想做返普通朋友都係想俾落台階自己
明明就對人冷淡到連普通朋友嘅基本尊重都冇
而最痴線係連我覺得難受
問係咪想絕交佢都話唔係

咁你玩晒啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞