最撚憎呢種男仔

540 回覆
2859 Like 69 Dislike
因為佢真係好on9仲係自己ig話咩2019目標一定要搵到女朋友,我心諗感情冇得勉強正厹格
極度懷疑樓主同我屌緊嘅係同一個人
男女邊有咁多純友誼食朦你地啦
Agger
表哂態仲唔醒水
ig講d女見到都嚇走啦
一句都唔覆咪得
咁依D 冚家剷無得救 男人老狗比條女屌完都唔識收皮,真係除左絕交都唔知講咩 下次問係咪有左新仔 可以答 關你咩事啊 係啊我好多仔嫁 覆你唔到嫁 。 下下都頂埋去,好過忍啦,橫掂都去到連朋友都唔想做,比佢知道 we are only hi bye friend
我遇過一個
我之前delete咗某一個send俾個男仔嘅whatsapp message,我覺得delete個message其實唔需要特登解釋,點知條友特登喺一個gathering度私下話我咁樣欲言又止好有問題,仲話佢原本唔想去呢個gathering,係因為要指責我先嚟
delete咗個message我究竟做錯啲咩,條友講到我好似玩弄佢感情咁
咪係條仔仲要厹格到出面,其實如果一個女仔對你係有feel就唔使做咁多嘢
屌唔該睇清楚個po或者追po
以為自己開post 同我ex一模一樣 煩到癲

未一齊時已經係咁但唔嚴重 一齊左之後煩到頭痛 真係頭痛

舉個例有次放假訓晏左(無約佢同好攰晨早講左個日唔想出街)
起身就見到幾篇千字文 內容都係話咩難得放假都唔出黎 唉唔應我 你玩得開心d啦 唔阻你加幾萬字廢話 又長又臭
一訓醒睇見真係咩mood都無哂 答佢只係訓晏左就係答 哦....咁你好好休息啦...唔阻你....,發哂晦氣又唔認又想要人氹煩過我老母
轉個頭發癲就del訊息轉黑icon話比全世界聽佢唔開心緊 以為冷靜下過陣就好 過幾個鐘send張相黎話係我屋企樓下好凍好唔開心點解唔理佢乜乜柒柒,佢明知我屋企有唔可以話上就上 就扮慘扮辛苦情緒勒索逼我出去,最後我真係好攰企硬唔想出 嘈左成日比佢瘋狂千字文轟炸,都唔知為乜 成個假期就咁無左

傾又傾過嘈又嘈過,無用 分手最實際
從佢對話知道佢根本唔覺得自己有問題,我諗佢應該覺得自己好偉大 痴情大文豪,點解我唔肯接受佢既愛
越諗返越覺得痴線 點解我個時頂到一年
佢會定時定候隔一排搵你,仲會用唔同途徑搵。
係煩到你好似唔覆唔得咁
以前以後唔覆人地一定知咩事,唔會再搵自己,原來唔係
吊 > 屌
負出 > 付出
講起厹又係另一件燥事
你直接同佢講
話岩岩約左個好中意既男仔食飯
聽fd講佢都中意我 好緊張

之後條友應該自動收皮
Ok
block晒佢
你對佢有野收到呢d mesg咪會開心囉
唔鐘意人嘅,人地sd咩你都會唔耐煩啦
點解唔覆唔得
佢一直搵你你一直唔覆當睇唔到咪得
個男仔係咪天蠍座
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞