[日/台版] 天華百劍斬 -23- 踊らにゃSong♪Song♪御華見音頭

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

高木個額頭好似高過上一季
Btw 哩 part 我仲以為西片會乘機鹹濕高木 點知西片落埋 d on9 命令,笑死
西片條傻仔對高木無性幻想,仲好細路
呢排咁既環境真係冇乜心機上嚟吹水
我仲未棄game的
都唔知應該話佢係純情定係幼稚
不過我記得佢乸乸地,上一季成日睇嗰本單相思 100% 少女漫畫
幼稚啦。我覺得睇少女漫畫係個伏筆嚟。其實依家漫畫都未做到高木點樣點醒西片依舊木頭,好難想像佢地之後點解會結埋婚,生埋個女。
漫畫佢兩個中學畢業未
有排
中學畢業都有排 咁佢地拍拖 結婚 生 BB 嗰 part 故事,可能要由我個孫燒俾我睇
又唔使 趕收工幾格就畫完
拍拖唔一定有
有日飲大咗>一格全黑>奉子成婚>寫10個月>抱住個B>完
結婚 生仔係啲短篇出左,應該玩到告白就完。反正都知道佢遲啲係西片太太,係太太篇嗰邊補返啲回憶咪算。
咁痴線  如果係咁,我寧願佢中學 d 篇幅少 d
Btw 今集嗰 3 個路人甲乙丙應該 cut 左佢啦,存在意義不明
唔知係邊個告白先 好有輝夜姬 feel
好似話高木會整蠱埋自己個女  Btw 短篇有得睇啦 ?
差唔多集集都有用黎間場
有冇聽到係千花
真係無留意  聽完你講之後睇多一次,先至聽到千花把聲

津津醬著學校泳衣已經好可愛

曨到紅哂哩個決定真係epic fail
太太篇直接九成篇幅都係講撚個女,老公好少出現,一出現就係被撚。 短篇係單行本中間夾住啲頁數,我見大陸啲漫畫網會有。
有班痴線佬鍾意泳衣印,無計

中學畢業都有排 咁佢地拍拖 結婚 生 BB 嗰 part 故事,可能要由我個孫燒俾我睇
結婚 生仔係啲短篇出左,應該玩到告白就完。反正都知道佢遲啲係西片太太,係太太篇嗰邊補返啲回憶咪算。
唔知係邊個告白先 好有輝夜姬 feel
好似話高木會整蠱埋自己個女 Btw 短篇有得睇啦 ?
太太篇直接九成篇幅都係講撚個女,老公好少出現,一出現就係被撚。 短篇係單行本中間夾住啲頁數,我見大陸啲漫畫網會有。

紅字同依家無分別
短篇等動物台 d 人 post 出黎算,懶得搵
你個幼女控 不過粒肚臍又畫得幾靚喎
我日服 ac 個 fd list,無一隻津田係用泳裝 skin 全部清一色用萬聖節 skin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞