[日/台版] 天華百劍斬 -23- 踊らにゃSong♪Song♪御華見音頭

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
原來你就係上季 <仙狐大人> 入面個社畜男主
my girl
其實摸耳同尾應該唔係啲咩敏感位
反而識摸應該係條尾同背之間嗰個L位
摸嗰個位條尾會好硬 扯到直哂

無左頂帽靚好多

個發情樣幾可愛
套魔王retry我開頭睇到個長直男就停咗

冇cut版
唔明  Load 唔到段片,定係你睇唔落去
不過金髮雷姆咁可愛,d 人都要佢通渠倒夜香  真係唔係幾 make sense

不過兩隻新角黎講,感覺浦島虎徹既破衣畫面稍微略勝一籌
我自己停 條友好樣衰
不過睇op個女仔幾可愛
今次兩張都好高質
頭頂隻龜表情會跟浦島一齊轉
我隻眼識 blur 左 d 核突野,所以無問題  不過唔岩睇就 skip 啦
今季咁多新番,根本唔駛驚無野睇  擔心無咁多時間睇好過啦
 浦島真係優勝 d,你睇下左下角條隊
Btw 哩隻算幾有特色,可惜日服大絢爛池已經變左大闇鍋,要抽中好難

冇啦 哥布林殺手情節
你上次抽到啲乜 總唔會ur都冇隻
抽到小竜、水心子、大和守、抽到喊 3 聲系列  跟住都係裝、技同垃圾
其實我目標係 7000 石抽中一隻限角或者一個狐面,不過達唔到我要求就無辦法啦
睇到十幾分鐘 頂唔順開1.5倍速
條友真係好醜樣 成個阿叔咁 都唔知邊忽似魔王

故事情節都幾求 持住入咗自己個遊戲哩點就硬塞一堆設定 學SAO彈啲介面出黎 但想講佢整得好核突

頂你 佢隻game用小畫家整?

後面揹住條女跑嗰堆位直頭慘不忍睹 仆你個街 得兩個頭喺度un下un下 然後完場前仲要黎多次 肯定唔會繼續睇
咩喊3聲
小竜 水心子 喺哩度最受歡迎

我講緊哩 3 隻  然後真係俾我抽中哂
哩個咁非洲既 ac,我真係唔識點玩落去
唔怕 你隻眼blur走哂is ok
聽完你講之後,我發覺我包容力都幾高  希望之後 d 作畫唔會崩到連我都接受唔到啦
blur 走隻 game 會快捷 d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞