[日/台版] 天華百劍斬 -23- 踊らにゃSong♪Song♪御華見音頭

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
太可惡 粒聲唔出就all in 唔計呀
不如玩多一陣等佢出新協力再睇下點
非洲人同歐洲人個體驗真係差好遠 我親身經歷過

同樣玩左 4 個月,我台服 ac 已經雙五劍 + 雙狐面,但日服 ac 就仲係 on99 咁

如果江雪係親身女,咁小竜一定係領養返黎既養女
game 已 del 不過又唔係無機會回坑既
老 MK 整個 10 人混戰共鬥,或者奈葉有極開花同共鳴刀裝,我可能都會玩返
仲要係灰姑娘嗰種
做工人瞓地下 長期冇飽飯食 冇新衫著
咁奈葉實會有極開花
估計下次就到夏娜

不如佛系住先啦
平時啲event唔打都冇咩所謂
最緊要拎下章換魂 就login同打討伐(都唔知死咗去邊)
不過最重要都係老MK條on9要改下關卡可玩度 再係咁我都頂唔住
好似我咁
最後尾都係要用卷換小夜

乜都出,係佢唔出
姬柊巴頂住啊 你係哩個 post 既精神領袖黎架

我佛唔到系 7000 石爆死,已經令我連 game icon 都唔想見到

老 MK 直頭要拎去鞭刑啦 上個月我淨係記得一個一日打哂既禍憑制壓,Hea 撚到呢
I know that feel 蛋池無實裝嗰隻角色,你點抽都無用

我叫糊單吊三日月,抽左 4 次三日月 up 池,毛都無一條
New Game 真係幾好睇 巴打果然無介紹錯
你地走哂叫我點撐
台你有冇抽海雪
青葉BB
好想同佢一齊瘋狂OT
新貓刀真係新手恩物手殘佳品,有回血技拎s都輕鬆過人
唯一一隻有回血技既刀
你又知台服出左海雪  不過我台服唔會抽 2.0 角色,只會全力集火三日月
Btw 台服海雪無極開花,係特別版黎
鹹魚巴你有咩野動漫未睇過架 套套你都識咁既
我最想同日富美 BB 瘋狂傾偈
因為你之前貼囉
竟然連極開花都hold埋
你今期唔係至like和氣azumi咩
newgame最正真係日富美
過幾日睇高木同學第2季
我唔睇多血同BL, 其餘嘅都會睇。
我平時生活都好Q毒
唔知原高木同學會唔會動畫化
又好似真係我貼架喎
下次玩新 game,我一定 confirm 左係直營先至會玩 外判嗰 d 真係奇奇怪怪,連極開花都可以 hold 起
原高木同學?
google完都唔係好知咩黎
講佢地大個結咗婚?
我鍾意和氣杏未把聲啫  日富美係性格得意,傾偈怕怕羞羞扭扭擰擰好正
唔好俾我批中,冰羽巴肯定係鍾意巨乳蘿莉寧寧豬啦  
我今季應該會追好多套新番  高木同學係其中之一
今季嗰套 JK 人在野應該唔岩你睇 第一集已經玩飲血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞