[日/台版] 天華百劍斬 -23- 踊らにゃSong♪Song♪御華見音頭

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我又唔覺佢打得入喎  真係打得入嗰 d 唔會磨咁耐
紅字巴可能瘋狂飲體水刷
我真係未試過一日打哂  換哂 d 技、裝同埋水滴,最少都要 3、4 日
不過活動真係太少,就算分 N 日打,最尾都係會變登入黨
我意思係得佢算叫扣到下隻boss 好似右邊嗰隻柄子應該完全扣唔到
隻柄子真係多佢一隻唔多,少佢一隻唔少
聽日有機會有製作人的信,好期待
新極開花、新限角、新聯動、新活動都想知
新囡囡
聽日有新角
新大爆死
呢個星期香港咁動盪,唔好話留言,連天華都冇乜時間打⋯啱啱先至打完制壓⋯

好彩追返po知道原來會有「證書」,即刻用五虎尾刀

唔知大河件衫會唔會復刻
可能聽日公佈出逢坂大河呢

粗壯大腿小龍
中共一日未倒台 哩類事件只會不停發生 仲會越黎越恐怖
民主太遙不可及 香港處境好被動 只能夠一路守
走到既話真係要走
啲畫功
已經無咩野人畫小龍架啦  將就下啦
https://www.youtube.com/watch?v=0CBFSbZym6M
果然二次元同三次元唔可以混為一談  好撚難頂
個感覺就好似叫黃美棋扮水心子,馬子妮扮夢切咁樣
好難頂
柏木好似幾可愛
冇野了 定鏡望咗幾秒 當我冇講過
早坂最靚
https://www.youtube.com/watch?v=0CBFSbZym6M
果然二次元同三次元唔可以混為一談 好撚難頂
個感覺就好似叫黃美棋扮水心子,馬子妮扮夢切咁樣
好難頂
柏木好似幾可愛
冇野了 定鏡望咗幾秒 當我冇講過
早坂最靚

紅字笑死  我都覺得早坂最似最順眼
Btw 對動畫改篇真人電影好反感,真係免費都唔會睇  如果有 OVA 就一定會入場支持
可能 d 小龍 fans 唔擅長畫衫  唔駛畫衫之後,畫功即刻突飛猛進
咁都叫突飛猛進 個肚嗰一劃係咩黎 開完刀有疤痕
新手有幾樣野想問
而家keep住打緊活動 都換齊咗技 未換裝
想問個啲雫之器有咩用?
我應唔應該將所有禮物送哂畀同一個人先?
升技升裝升到好窮 有無方法可以刷錢?
一啲SR同R既技同裝應唔應該賣?
應該優先升邊隻人仔好?
最後就係邊到有得改名
玩咗幾日 幾好玩 不過有啲迷茫 謝謝巴打們解答
個AC咁靚,買左幾多錢?
水滴係用嚟極開花,新手暫時未有用住。
禮物集中送一個到好感45,可以全身裝道具。
之於錢,R以下嘅嘢裝備同強化素材都賣哂佢,好快你會儲到勁多錢。
至於升邊隻,七星,三日月,童子切三揀一,睇你對邊隻有愛啲啦。
等你熟習左之後玩小夜
一條黑色線已經知咁多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞