[日/台版] 天華百劍斬 -23- 踊らにゃSong♪Song♪御華見音頭

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我接受唔到有人快棄game過我
new game啲h漫都好好J
佢棄玩咗幾個月既日服啫
嚴格黎講仲玩緊
佢係鐘意青葉
當然寧寧g佢都會狗衝
不過另外嗰個雅子可能已經唔會再返黎
馬猴燒酒等緊你,無問題啦  直覺 feel 到你會抽中
就算抽唔中都唔緊要,又奈葉又伊莉雅,再下次仲唔係小圓
係,講高木點撚老公同個女,依家兩邊同時連載緊。
JK人在野我睇左一集,嗰啲我接到。我怕係寒蟬,海貓嗰啲恐怖殺人。
魔法少女斬
雅絲係咪近排太忙,所以先至無上黎咋
我就話爆死先至棄 game 啫,睇唔到佢有咩動機要棄 game 架喎
無間地獄咩
抽唔中仲留係度受苦
最近最非都係龍絆,6萬幾石先抽到想要既
1200石10抽
黎緊抽唔到緊係即棄保平安啦
個老 MK d 套路俾人睇穿哂啦
有冇feel
一個個咁離開.......

最後得返冰羽陪你
我都唔知 明明前排都仲好地地 忽然冇咗影
冇嫁喇 個基地應該散
講漏左一隻魔法少女鐵炮切 真係無間地獄
如果我係你就會繼續玩,始終個 ac 投資左咁多心機同時間落去
真話講 都唔會玩得好耐
講還講做乜提鐵炮

心機同時間唔算係啲乜
反正天華本身又唔洗用咁多時間同心機
del app後過一排就唔會再記得架啦
睇下7月有冇運
但我寧願抽唔中好過
抽中之後又唔知非幾耐果陣仲慘
認真,如果我由開服就開始玩,我應該唔會咁易棄 game (我台服就係樣板)
不過隻 game 俾人既感覺真係好怪  某 d 地方係好認真做,但係某 d 地方又 Hea 到仆街
如果根據我自己經驗
all in目的多數係想喺唔玩前抽鬼哂啲石過下癮
抽既結果係點其實都冇所謂
其實我真心明白你感受  哩隻 game d 抽卡機率好唔平等
感覺黎黎去去都係嗰幾個人做歐洲人,然後爆死嗰班就永遠 keep 住做非洲人
佢hea到仆街嗰部分好攞命
但佢美術部分係做得好 送嗰啲活動技有啲整得幾有心思 就差在個P太on9 有可能係資源所限掛 只係出新角但完全冇理到開發新怪同boss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞