[日/台版] 天華百劍斬 -23- 踊らにゃSong♪Song♪御華見音頭

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
遇難好J又好笑 仲好似可以學到好多野
第一集已經除哂衫
孔明即係邊套 ? 我應該會追哩幾套

排名不分先後,亦都可能有遺漏
哩套夠痴線,我鍾意  真係好睇過人在野
頂你 差唔成季個list俾你貼咗出黎
哩種不知廉恥又爽朗既大波JK妹真係好吸引
艾梅洛閣下 II 世事件簿
你個list嗰啲我預定會睇
唔玩都可以上黎罵歐洲人架啫  不過鹹魚都有鹹魚既樂趣既
一方通行個故事同魔禁 / 電磁砲有關連架咩 ?
我諗住睇砲姐、黑子同 Index 咋喎
有掛 唔係都係嗰堆人咩
利申9up
無咁誇卦  最少地下城都無啦
姬柊巴會睇邊幾套
我預見到哩度會變動物台
好耐冇睇啲笑得出既動畫
套魔術學姐好正 鎖匙嗰下堅係笑咗出黎
開頭仲想話佢啲分鏡跳到一忽忽好唔連慣 不過咁鬼好笑其他野已經唔重要
暫時地下城 高木同學 魔術學姐 JKwild 都肯定會追
12分鐘笑死人冇理由唔睇
而家睇JK健身
巴哈姆特嗰 part 笑到我 gap gap 聲 不過哩套 d 畫風一般,純粹都係睇佢點痴線
兩套 JK 又係痴線番,希望 3 套都繼續 keep 住個勢啦
健身節奏有啲慢 不過好H
條仔爆肌個頭好似key上去咁
都會睇落去 至少等到銀髮出場
魔術嗰套好笑得黎又會覺得好慘 做極都fail 尤其1000yen嗰part
多謝大神祝福
一個十抽完夢

準備開始hea玩
黑長直肌肉控做尖嗰陣成日呻吟 教練爆衫好嘔心,有 d 陳喚仁 feel
不過唔知點解睇唔慣兩套 JK d 畫風 我鍾意兩套魔王番 d 畫風多 d
勁啊
畫到變左安產體型
Btw 其實佢係咪同紅葉一樣都係 cosplay 有兩對耳感覺好奇怪
著哂緊身衫郁身郁勢呻吟 根本就掛羊頭賣狗肉
畫風我覺得好正
魔王嗰兩套未睇
真耳黎 日日摸
喺屋企睇 JK Gym 真係唔敢開太大聲 d 呻吟聲好易惹人誤會

重來魔王 d 套路比較老土,講男主喺異世界屈哂機
睇個勢之後又係建立後宮  哩套賣點係有金髮雷姆

幹掉魔王 d 套路仲未摸清楚,不過幼女控必睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞