[日/台版] 天華百劍斬 -23- 踊らにゃSong♪Song♪御華見音頭

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

我老婆世界第一
套野入硬需要跟原作道歉名單
https://www.youtube.com/watch?v=eCDB-uKoROs
同你 d 評價一樣  奔跑魔王個名真係好貼切
佢咁樣cut出黎幾分鐘時間on9當有趣就幾搞笑
20分鐘睇啲咁既野真係浪費人生
建議睇佢啲on9精華已經夠
話事話,之前唔係話天華會出動畫咩,做咩無哂聲氣咁
原來之前個 list 真係有甩漏,如果計埋天華,今季我總共會追 16 套新番
我早排都話冇哂聲氣 條老mk開空頭支票

好彩唔係今季 今季出咁多野睇真係死得啦

螢丸如果一早畫到咁就好了
好好多
你老婆日日著泳裝對我發情

村雨
雅子幾時先肯返黎

無辦法啦,今次我都要做返一次衰人  
雅絲再唔蒲頭,下個 post #1 就通緝你架啦
唔該哂我都正想咁做
今次仲消失得急過上次
明明前個星期仲好地地
我睇咗jk日常 好好笑
三個主角令我聯想到係三顆星嗰三個細路大個咗
老實講,我都幾羨慕佢咁歐 同埋佢又課左金,如果咁都棄坑實在太可惜、太浪費
同埋斷斷續續都識左佢一年,點都想佢繼續喺度一齊吹水
貴府皆祼奔、同埋有趣的女人 d FF 都好好笑  
有 d 人話哩套有遊戲 3 人娘既味道
Load 左兩個星期啦 Load 完未
食地下啲麵包嗰part笑咗
同3人娘一樣 外在條件最差最冇腦嗰個恨仔恨到顛咗
佢兩個friend 宅女 機械人都
如果佢入post見到 可以試下用data 會冇咁易斷

雅子唔好走呀 水心子人氣最top好快有新衫 唔似得小竜前景不明
咁我又無留意  喎
不過哩套有豐崎愛生、高橋李依、富田美憂配音,聲優陣容算唔錯
既然水心子拎得第一,d 咩花嫁、泳裝、女僕裝、聖夜裝輪住黎啦,分分鐘下期就有共鳴刀裝
依家棄 game 真心唔抵,所以雅絲 come back 啦
小竜就唔好提啦,俾冰羽巴燈死左  只能夠講小竜下世再加油啦

完美直線
希望個人冇事 突然冇哂聲氣都幾令人擔心
仲話留石抽合作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞