Mazda 車主揮手區 (7)

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
我係前2015 M2 1.3車主, 自己一個人揸都夠力嘅, 坐多幾個人就比較吃力,空間方面,真係細, 我生得高, 頭頂空間得番好少, 而家換CX5就好好多
「乘客細粒」
人就車
少飛,多載人,一定CX-5
笑死
香港地揸車真係奇撚怪明明路窄少車位路程又短
但因為唔係個個有車 結果一有車就要車埋姨媽姑姐5 seat要預坐6個人咁款

鬼佬地方寬敞又多位,但4人家庭兩大兩細揸Mazda2呢種size好常見
mazda 3 尾箱版真係好靚仔
下年想買部二手作為人生第一部車
想問下1500cc 會唔會唔多夠力??

同埋係咪買2014年版好d??
同問同求 mazda 3
1500行公路應該難搞d, 如果市區問題唔大
唔會唔夠,係起圍慢d姐。
我揸M3 2000cc 個fd揸M3 1500cc
正常揸唔會太大分別。
主要公路抽頭個下
睇車款啦,我覺得馬3嘅1500cc 都okay.
仲慳左牌費tim.
想問下大家點睇14年Mazda 3
多唔多野要留意or整
冇咩野留意, 日常消耗品,副偈掂 又多改裝野玩下
自己都揸緊
連登已經被入侵!!!星期六行動post冇人推,大家入黎同我推爆佢春袋!!!!!

https://t.me/hksuckagain

【緊急!!!連登冇人推行動post!!!】和理非12.7一齊遊車河塞春袋!!!
https://lih.kg/1771177
駕駛者問題 識人揸1500cc 3代 快過2000cc 3代
咁無可否認,同駕駛技術有關,只係大家都係2000轉情況下,邊個輕鬆d
P 牌想5萬內買架二手
見28car 08-10 既馬6 同馬3 其實差唔多價錢
但馬6 大cc 啲 闊落啲 個款都好過二代m3
大家點睇
會唔會食油同太大架難泊位
// 全新世代 Mazda3 車系 //
-1.5 四門房車 $244,990
-2.0 i-Plus 四門房車 $254,990
-2.0 i-Plus 五門揭背 $259,990

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞