Mazda 車主揮手區 (7)

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
內有紅籠同黑籠
但紅籠只限死左紅色同灰藍色車先有,其他限死黑色
紅車紅籠都唔襯,仲要係瘀紅咁既色
渣開細車會接受到後排
利申渣緊SUV
屋企人架寶馬1仔都闊過馬三
不過買得馬三都預左質感大於空間
我之前都係揸開suv,定換翻suv好,間唔中會車屋企人,怕人地比說話我聽話
後座 真係好細....
可能太多人book黎睇,俾唔到你睇又廢事得失你掛,1.5個部係黑色房車款
我琴日12點半去到 showroom 都冇人
不過我鍾意5門多d, 佢fake 我都冇所謂
我而加個部係mazda 1.5 gvc iplus, 馬力個d一樣,速度唔會係快啦但上斜好夠力,坐起上黎舒服左,設備好左,特別個hud , 舊款投射落塊細玻璃到,而加直接係大銀幕到感覺好左好多,內籠係真係再靚左好多,靚過bwm 1系,x1, audi a3. 但重點我其實想對比個隔音,但比想像中失望,係有好左既,但唔係特別大,d聲沉左。 講真車既野真係自己走去試下啦,各花入各眼,12月中開放俾街客試車。
你個頭set到好高? 我1.85 米高坐落都唔覺頂頭。重特登好老土地放個拳頭上面度度重有有半個拳頭
無gel頭呀就係
可能我身長腳短啦
呢口價我會想揀CX5
咁即係可以放棄2
都係預5-6蚊買二手
有諗過買mazda 6 不過見到上面話幾食油
cx5 齊設備都幾貴,平版cx5你睇清楚d設備啱唔啱先
mazda3 10年之後係咪都有skyactive?
諗住買第二代
好似14後先有
Cx5好似買中階個款先夠,但要30幾好似
新 cx 3 開27既話
唔知cx 30開幾多
訂左CX-5下星期拎車, 香港行貨係咪真係用唔到Android Auto?
2015款 mazda 6 柴油版 行左74000 公里有無人要 藍色
Cx5同Mazda3 好難揀
個人鐘情SUV, 但3個Hatchback 又幾好睇
用到 自己係電話dl apk
有冇巴打揸緊cx9 ?
可唔可以分享下好壞?

揸緊stepwgn 有d 厭,身痕想換 suv
13特定車型都有
揸緊
你想知乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞