Mazda 車主揮手區 (7)

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
一定要 信我唔會後悔
Lm
http://www.mazda.com.hk/files/download/Mazda_Max_OL_201901.pdf

1200現金回贈 買乜都得 續plan又得
我部cx5 五年買左三次mazda max 熟晒啲玩法
你下次返去做大check 如果買定下個plan 仲有7/800蚊減
我係過來人
你出到街見到人地啲cx5 led日行燈咁sharp醒
再睇返自己部平版 一定後悔
仲有360 ? 超好用
360應該最貴版先有
唔買plan好似會斷左原廠保用喎?
不過唔該晒各位巴打先

想問埋有冇整mazda好既車房推介 想遲下換下電 胎 brake 皮 消耗品個啲
巴打可以睇埋中間價位個ispecial版
我上個月買 覺得唔錯
有埋360鏡頭 apple car play
算幾齊料
可以散買service 唔一定要買plan(package)
2.5 ispecial 有360 喎。
多謝哂! 完全唔知有
360要32萬先有。
會升埋19吋鈴
同埋多左d 防過線系統等等
32萬果份?
applr car play 宜家好似全版本都有
就算core 都有
係 覺得呢個版配備最平均
㗎車望落sharp啲
不過我諗單純駕駛感 應該分別唔大
睇個人需要
有無師兄揸新款馬2有窗網同中控台遮光墊介紹,因為多泊室外,怕曬得多個內籠消耗得太快
Led日行燈係成架車外型上重點
無左差太遠
依家cx5係有turbo?
LED 日行燈即係邊盞?
鍾意左6仔好耐,第三代冇錢買,第二代唔鍾意,而家睇緊06-07年一代6仔,budget 3-4萬,唔知買唔買得過?
係19吋鈴到要換呔比較甘d
變2.5真心吸引
新車水箱應該入返冷卻液定水水箱仲有冷卻液 但就黎要加
Coolant / distilled water 50/50 mix
好似係
我架Mazda 3 個display,投射出黎既車速資訊突然低左好多,已係車機較過,但都唔得,應該點搞

同埋有冇巴打有Mazda 維修車房介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞