網絡小說集中討論區<12>只許州官放火 不許百姓點燈

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
唔建議呢本 聖母女主太虐心
末世文來講前期神作,中期開始質素下降,始終世界的秘密解開得差唔多
呢本正
後期飛得太快但都ok ge
仲有冇類似 佢新書
佢新書的確唔得不過作者好似有病沒寫書啦,宜家沒曬消息,都唔知係生定死
黑暗文沒好書了,我都書荒緊

如果只要求末世可以試試黑暗血時代,設定神級,(不過書中某劇情牽涉香港的描寫,極其毒,你抗毒能力高可以一試)
睇過棄左 邊部分 想直接睇
最強反派個封七月又係公式化 再睇就好悶
修真四萬年個老牛又係...
呀屌又書荒
有冇啲新奇有趣嘅完本小說睇下
同求完本小說
唔想睇修仙
已睇
死人經
奧術神座
孺子帝
我的師兄實在太穩健了
睇完都唔係好明《放開那個女巫》第一千零三十四章 大典上的異象
個秘密係咩意思?狼女聞到人數唔對即係點
放開那個女巫
安娜之前同夜鶯傾完,決定一齊嫁比男主,夜鶯著住嫁衣隱左身,係現場果個夜鶯係幽影能力嘅替身,希爾維有魔力之眼所以第一個估到,安娜要佢保守祕密
吓, 但後面希維爾又話" 这个笨蛋,问得也太直接了!她要怎样做才能引开话题?不……想要同时避开夜莺和温蒂的注意,又要不着声色的带偏谜月,对她来说难度实在太高了!"
如果幽影唔知情又會肯扮夜鶯?希維爾又點會擔心幽影會察覺唔妥?而且之後第1035章羅蘭都話好奇個約定係咩
呢度講假夜鶯,幽影唔知情所以唔可以比佢知,安娜求其作個理由叫佢扮夜鶯就得
依本睇到佢變曱甴真係睇到好虐心
佢依家開局個設定真係唔錯,算有趣, 希望佢可以keep住
入左坑好後悔 太瘦
第一序列好睇過大王好多
ios有冇睇書app
好撚野
全部正式玩撚完
巴打未完呀,睇完你呢句即刻追哂,點完係完章非完本,現家又要苦苦咁等
BTW 黃庭道主正式入宮做太監 , 所有伏筆都唔填 , 求其寫左個爛尾就當完左。
本章說書評區全部人都屌鳩作者

仲有新? NA NI!!!!!
還好三渣話今年完本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞