網絡小說集中討論區<12>只許州官放火 不許百姓點燈

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
有烏賊既大佈局伏筆下,開頭老套既無限流都唔算老套,係中期有D位我覺得唔太match成本嘢風格

後期既伏線浮面後都好精彩,但整體我覺得滅運>一世(武道唔同風格,唔排)

得閒再睇奧術
下下升到頂又飛升,有得完架咩
凡人第一部兩千五百章
地下城玩家個作者邊個黎
本書d推薦多到痴線
仲要全部都係大神級
邊本地下城
《地下城玩家》

最後,感謝一下諸位讀者老爺們對我的支持,還有【愛潛水的烏賊】【老鷹吃小雞】【沉默的糕點】【志鳥村】【尋青藤】【遠瞳】【聖騎士的傳說】【墳土荒草】【辰機唐紅豆】【永恆之火】【二目】【封七月】【初戀璀璨如夏花】【聽日】【接卡口】等等一眾近百位閱文集團的白金作家,大神作家,LV1-LV5各路作家對本書的大力支持和推廣。
九星毒奶好正
一開始睇有全職法師感覺
不過設定正好多
無果種都市 全球高武 全職法師設定bug
輕鬆搞笑 追到live 感覺係全職法師全面升華版
作者好老練 主角年齡真如描述 本身大學生 25歲上下
200萬字了 可食用
本書將於2019年5月10號中午12點10分,正式上架,在這裡,鄭重的向各位讀者老爺請求,有錢的捧個錢場,沒錢的捧個人場,讓我的首訂成績,盡量的好看一些。
有人問我,是什麼支持著我,每天風雨無阻的待在家裡碼字,是愛?是責任?
是窮啊!我全家人都要恰飯啊!

唔通作者係呢位師傅?
上架前得10章
有成百個作者推薦
起點第一交際花,好撚癲

btw 本書幾好睇
作者香港人
唔係,就好似內地梗會傳黎香港咁,香港既梗都會傳過去
係貼吧之類既地方見過好多次
好,我全職法師fan,但中期開始厭了,憑你呢句我就開新坑吧
邊本書?
地下城玩家
其實想問下, 除左大陸, 係唔係無其他地區有網絡小說, 例如台灣, 我想睇玄幻修仙之類, 但而家大陸限制咁多, D內容跟水一樣完全無味道了, 諗起10年前百花齊放既年代
睇左30幾頁都幾難頂下
同感....已經準備棄
全職法師各方面好太多,呢本走d輕小說風格既文筆,但真心寫得太差,d世界觀描述得唔太好,咩黃銅級技能咩升lv,堅持唔到sor
本星際白色糖最好睇
可惜太監左
我修的可能是假仙 有冇人睇過
睇到四百幾章覺得幾好睇
有愛情有搞笑
個人覺得作者寫得幾好啲其他人嘅故事
塔羅會近幾十章好悶下
就連大戰個張弛感都好弱
希望轉場會好戰啲
有冇網游介紹
呢本偏漫畫同人風
的確唔習慣呢樣風格會好難頂
我都麻麻佢果種自說自話
叫做書荒可試看看
主打係作者本身經歷夠 唔會太套路同多bug
由九槽設定 呢本可能會好短篇格局 星力星技到後期只會不段覆蓋升級
不過書荒期可以紅 有Ð類似超級神基因果本咁
超級神基因 全法 2本前期都近神作
九星呢本同神作無關係 只係唔套路小白
執魔(合體雙修)
好冇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞