[AN/IOS][MOBA] 歡迎來到傳說對決(4)召集內戰

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
今晚𡈼生實好忙

係咪要del左傳說佢唔比人發現
有無人一齊玩,C1上季A3,五排或者雙排都得(DoubleSS)

入whatsapp group 成日有人r排
今晚𡈼生實好忙

話入廁所屙屎玩一場 玩耐左就要話肚痛
駁唔到
今晚𡈼生實好忙

每日襯條女訓左偷偷地淩晨上線玩單中

每日襯條女訓左偷偷地down翻隻驚淩晨上線玩單中
今晚𡈼生實好忙

淩晨先玩係有原因

唔記得del就大獲
今晚𡈼生實好忙

淩晨先玩係有原因

唔記得del就大獲

好橙

淩晨先玩係有原因

唔記得del就大獲

好橙

屌你地班友啦
條女講咗今晚情人節唔撚比打機要傾電話呀
我都係凌晨自己打下單中算

淩晨先玩係有原因

唔記得del就大獲

好橙

屌你地班友啦

down番隻驚打未

淩晨先玩係有原因

唔記得del就大獲

好橙

屌你地班友啦

down番隻驚打未

不嬲收得埋
基本上唔係佢面前打都唔會有事
同獵神有咩分別
同獵神有咩分別

P&d同神魔有咩分別
Push

好靜
你地牛牛點出裝架
求組隊一齊打 用開射手 渥馬爾 同 克萊斯
由前日打到b1 5星 無啦啦係咁輸返落去b3
用螺絲徘徊係d級到 基本上人地2,3條友一齊走就好難抽,眼白白睇住人爆塔無辦法 仲要d隊友經常走散曬,一係就唔清兵,一係就唔護塔
戰隊招募

幕後團隊

徵長上活躍巴絲打
已有超過25位巴絲打係公會喇
歡迎申請
有無人知新個隻骷骼戰士係王者入面邊隻
新人,想問下現在有6千幾金幣
買英定買三級奧義好
頭三日已過,特價得返愛麗絲個堆5888
新人,想問下現在有6千幾金幣
買英定買三級奧義好
頭三日已過,特價得返愛麗絲個堆5888

三級
用點買英
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞