[AN/IOS][MOBA] 歡迎來到傳說對決(4)召集內戰

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
shit,慢咗兩分鐘
有坦就用蝴蝶,無我就用魚人

應該升到架 呢兩隻
多d打燈提隊友 carry全隊

D/C排仲可以Carry到既,
尤其巴打你玩果兩隻都係低端場要角

搵次跟你地學野

我都想學下
我玩得勁廢
龍威你唔係我嚟到先嚟柯嘛
大家是咪都休息?
仲要練多d馬仔
聽日嘗試申請早上線之權利;
希望仲有命見各位巴打
仲要練多d馬仔

神經刀悟空表示好撚難打逆風
https://www.youtube.com/watch?v=rWZxuKa5yds
魚人佢玩得幾好
我迫不及待好想玩玩了

魚人佢玩得幾好
我迫不及待好想玩玩了

碧海同佑哥啲介紹都幾好睇;
今晚要刷另一隻驚既首抽

魚人佢玩得幾好
我迫不及待好想玩玩了

碧海同佑哥啲介紹都幾好睇;
今晚要刷另一隻驚既首抽

前日城市賽贏果隊香港最後希望
又係魚人帶制裁去不停反野同跟刺客去食細龍
結果對面完全搶唔到野區資源,可以不停拉開經濟差
特別係開波1分20秒左右魚人就上去凱薩路幫手
多打少搶到第一條細龍之後成場就順風順水

其實呢招可以點破?
正常打法兩個走龍路,
個坦唔夠醒冇上到去幫手比人4打3一定守唔住
得一個刺又唔夠佢地搶,對面4個係到又偷唔到
隊隊對佢地都完全無晒符,輸晒主動權
聽日嘗試申請早上線之權利;
希望仲有命見各位巴打

好慘
https://www.youtube.com/watch?v=rWZxuKa5yds
魚人佢玩得幾好
我迫不及待好想玩玩了

好勁
幾時先有得bam英呀 次次都係人魚+郁馬爾+菫+蝴蝶+刀鋒依個組合 打到頭痛呀
幾時先有得bam英呀 次次都係人魚+郁馬爾+菫+蝴蝶+刀鋒依個組合 打到頭痛呀

刀鋒轉羅絲先強 羅絲煩咁多
琴晚叫春卡左係 D1, 灰灰地上 youtube search "傳說對決 D". 搵到條片係講小丑打 D 排

即刻覺都唔訓開 game 買小丑,四連勝

最熱血係最尾一場一早俾人爆淨個主堡,大家死守清兵頂到去中後期,中路一次會戰我係後面係咁放 2 技補自己友又毒人地,一下 Ace 即刻成隊由中路第一座塔爆到尾贏左

結論係我而家好撚眼訓

刀鋒轉羅絲先強 羅絲煩咁多

刀鋒宜家越黎越弱勢了, 對面羅絲, 悟空, 人魚不斷過黎反野
前期刀鋒農唔起, 再輸一兩條龍, 逆風團戰根本冇進場機會
請問有無 whatsapp or telegram group 架?雖然我無你地玩得咁多,但係都入 grp 學野
請問有無 whatsapp or telegram group 架?雖然我無你地玩得咁多,但係都入 grp 學野

page1
有公會還收人嗎?
每天都上主玩法師

咩id?

幕後團隊
歡迎申請
依家得18lv 上左c之後有啲難上
又無英又無錢買符文
依家得18lv 上左c之後有啲難上
又無英又無錢買符文

打咁耐都未有人幫我開過buff

96 場上s , 主用歐米單路
有公會還收人嗎?
每天都上主玩法師

咩id?

幕後團隊
歡迎申請

祖羅•祖班納
已申請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞