[AN/IOS][MOBA] 歡迎來到傳說對決(4)召集內戰

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
買納克定甲蟲好

納克技術流
甲蟲冇咁高要求

呀蘇隻甲蟲開左黎玩未

同frd玩打過野
虐d新手就得

好撚核突 好想用悟空一棒打碎隻金龜子
買納克定甲蟲好

納克技術流
甲蟲冇咁高要求

呀蘇隻甲蟲開左黎玩未

同frd玩打過野
虐d新手就得

好撚核突 好想用悟空一棒打碎隻金龜子

屌你老母邊個踢我
伯母今晚打唔打
伯母今晚打唔打

要晏啲,忙咗成日,預1點半先埋到位
伯母今晚打唔打

要晏啲,忙咗成日,預1點半先埋到位

打住等
同個friend玩雙排玩到好灰
本身就升A 點知連輸到B2

升A可以5排

冇咁多朋友玩
係到又怕累到巴打

升A可以5排

冇咁多朋友玩
係到又怕累到巴打

升到上AB 一定有番咁上下料

升A可以5排

冇咁多朋友玩
係到又怕累到巴打

升到上AB 一定有番咁上下料

卡左係B2成個星期
廢青緊,有沒人打
新手啱啱入坑 剩係買咗納克螺絲 有咩推薦
打rk打咗排發現啲人有開語音通常贏

同埋有無巴打有戰隊可以比我入預計呢2日得閒就升埋b

Adore新手練羅斯

Adore新手練羅斯

毒撚單排rk 想玩啲靠自己分推都贏嘅英 好容易斷連勝

玩幾日就b.....
巴打可carry我嗎?

玩幾日就b.....
巴打可carry我嗎?
都12日 呢排得閒玩 先開始打rk 不過始終lv太低 奧義輸唔少

玩幾日就b.....
巴打可carry我嗎?
都12日 呢排得閒玩 先開始打rk 不過始終lv太低 奧義輸唔少

adore

玩幾日就b.....
巴打可carry我嗎?

adore

我用曬所有錢買奧義
隻納克螺絲課金半價買

玩幾日就b.....
巴打可carry我嗎?

adore

巴打add咗你 s rank
id:屁係屎嘅歎息
呢到巴打係咪多數5排多?
依家b3 近排冇咩打rank 想趁完季打下
不過野場有時好伏

雙/五 whatsapp group r下人

玩幾日就b.....
巴打可carry我嗎?

adore

今晚加 得閒玩下

玩幾日就b.....
巴打可carry我嗎?

adore

今晚加 得閒玩下

Bro 我都加左你

玩幾日就b.....
巴打可carry我嗎?

adore

今晚加 得閒玩下

Bro 我都加左你

accept咗
小弟今日啱啱上b上到好灰
我係咪應該升下lv先?我見每場啲人都高lv過我唔少
同埋應該買咩英?納克螺絲玩到好厭 同埋後期會戰容錯率太低 好難發揮應有作用小弟自問無咁嘅技術
所以考慮緊悟空 甲蟲 或者 堇
得一套唔齊嘅符文各位巴打比啲建議我
呢到巴打係咪多數5排多?
依家b3 近排冇咩打rank 想趁完季打下
不過野場有時好伏

完季嗱?
野場真係有啲伏
不過我幾乎全部都單排毒撚

玩幾日就b.....
巴打可carry我嗎?

adore

今晚加 得閒玩下

Bro 我都加左你

accept咗
小弟今日啱啱上b上到好灰
我係咪應該升下lv先?我見每場啲人都高lv過我唔少
同埋應該買咩英?納克螺絲玩到好厭 同埋後期會戰容錯率太低 好難發揮應有作用小弟自問無咁嘅技術
所以考慮緊悟空 甲蟲 或者 堇
得一套唔齊嘅符文各位巴打比啲建議我

升lv當然緊要 多個奧義位
睇你都係爆擊奧義
悟空 堇都可以試下
不過一樣 你打人痛 人地打你一樣痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞