[AN/IOS][MOBA] 歡迎來到傳說對決(4)召集內戰

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
其實你哋上咗s會唔會有衝動跌翻落a
A個框真係好靚 反而s果個有啲普通
可惜我有排都未升到

企硬A排
其實係未上到S
點解街場啲人可以咁伏 人地食完凱薩當自己葉問衝出去
點解街場啲人可以咁伏 人地食完凱薩當自己葉問衝出去

就係有好撚多呢d豬隊友,仲要自己死左鬧人唔幫佢,真係好多低智玩家,佢地唔會諗會戰會輸要守等時機,只係識攻跟住死
吹雞
今期限免隻斧頭佬點玩法?
吹雞

而家先得閒
吹雞

而家先得閒

1點半有無人打?想衝埋S
吹雞

而家先得閒

1點半有無人打?想衝埋S

厲害
wtsapp 果 d 狂彈出黎遮住 , 仲要打上路
有無方法玩傳說果陣 唔彈 notification
我 ios
我 ios

Whatsapp對話set哂靜音
我 ios

settings>whatsapp>notification>off

我依家打機都會關
我 ios

簡單啲巴打,開睡覺(勿擾)模式就得;
不過諗清楚開咗Miss咗Msg有無後果就得
我 ios

即係由底掃上去,月亮Logo果粒制,
打完熄返佢就得
我 ios

即係由底掃上去,月亮Logo果粒制,
打完熄返佢就得

伯母終於番黎
有冇人可以一齊打 唔想再打單排😩
有冇一隻英係好似王者既羋月咁?
單排上S留名 但打經典成日俾ABC牌串真係認真想喊

巴打用咩英多?

連登高手雲集

巴打用咩英多?

我淨係玩納克,升分最易一定係呢隻
前題當然要玩得熟啦,如果有心想練嘅話就得閒無事就開個訓練場出黎練吓手感
巴打們可以加我得閒一齊玩吓,不過排位就唔打住喇,玩一場命仔都短半年
ID: 煙火裏的塵埃
輕輕一推

巴打用咩英多?

我淨係玩納克,升分最易一定係呢隻
前題當然要玩得熟啦,如果有心想練嘅話就得閒無事就開個訓練場出黎練吓手感
巴打們可以加我得閒一齊玩吓,不過排位就唔打住喇,玩一場命仔都短半年
ID: 煙火裏的塵埃

加左巴打
最近練緊甲蟲,好似易上手過納克
不過一逆風就唔識打
巴打可唔可以分享下逆風局應該點處理
有無戰隊收人
岩岩升到B
仲係唔知到底點先可以穩陣少少贏到
自己打得不過不失都好
永遠都有人養肥對面 之後經濟就差好遠
仲係唔知到底點先可以穩陣少少贏到
自己打得不過不失都好
永遠都有人養肥對面 之後經濟就差好遠

祈福有班好隊友/同frd打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞