[AN/IOS][MOBA] 歡迎來到傳說對決(4)召集內戰

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
https://chat.whatsapp.com/BHbJSXchRn22lMnENHlPSU
入黎搵人打

有無TG GROUP?

而家得wtsap
係愛呀哈利
係愛呀哈利

做咩
【3/17版本更新維護公告】
各位挑戰者大家好,
傳說對決將於3/17(五)早上5:00 ~ 11:00進行改版維護,若有延後將會另行公告。維護期間將無法登入進行遊戲,遊戲中的玩家將被強制登出,請挑戰者在維護開始前先行完整關閉遊戲,避免不必要的損失。
此外,本次更新屬於客戶端更新,請各位挑戰者在遊戲更新維護結束後,跟隨著系統的引導進入 Apple store或Google play商店更新最新的版本,才能正常進入遊戲,官方APK玩家則請到官網下載最新版本的APK!

【普雷塔強勢回歸】
大家思念已久的普雷塔終於要回來了!在明天維護完成後,「曾購買過普雷塔」的挑戰者就可以使用普雷塔囉!而沒有買到的挑戰者也別難過,普雷塔在之後就會重新上市的!

【本次改版重點】
1. 新增鎖定英雄攻擊功能,可在多位敵人中指定攻擊目標。
2. 自訂對戰中的「5v5競賽模式」新增裁判席,可以邀請好友進行觀戰。
3. 排位賽新增五個小段位。
4. 5v5地圖場景優化。
5. 多位英雄改動。

✨完整更新內容:https://goo.gl/ElEK2o
✨完整英雄改動:https://goo.gl/GWx25e
買唔買愛里好
買唔買愛里好

唔買
訓前一推 等改版
想加入 a3凡恩 勇
但覺得自己對線實力可能得b 好差
想加入 a3凡恩 勇

雷恩改版後起頭
想加入 a3凡恩 勇

雷恩改版後起頭

百無咩group 吹下水
想加入 a3凡恩 勇

雷恩改版後起頭

百無咩group 吹下水

刀鋒,甲蟲之前冇公告但係都改左
B2 主打野
愛里打野好似唔錯
咁辛苦打排位都係想show 個排位
無啦啦隱藏左 咁打排仲有咩意思
新手留名 想問下係咪有戰隊入
主玩納克 排位s
B2 主打野
愛里打野好似唔錯

其實同刀鋒有咩分別 youtube見到有人用嚟打野好勁,但可能本身玩家技術好
B2 主打野
愛里打野好似唔錯

其實同刀鋒有咩分別 youtube見到有人用嚟打野好勁,但可能本身玩家技術好

一技遠攻加暈, 二技三段位移, 最重要係唔食藍
刀鋒冇位移, 納克羅斯甲蟲又食藍
呢隻將刀鋒同納克既優點集於一身...
主玩納克 排位s

我都想練呢隻 有無心得
利申 S 排 主玩狐狸 刀鋒 呂布 魚人
主玩納克 排位s

幕後團隊 add左 hazzel 做frd先 好似係
更新咗原來打ng無show排位?
更新咗原來打ng無show排位?

係呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞