[AN/IOS][MOBA] 歡迎來到傳說對決(4)召集內戰

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有無巴打 有戰隊收人 唔洗咁多條件

幕後團隊

條件就係長上成日都玩

已申請 但巴打未accept

你地咩id?

levim
READY

I m ready
READY

I m ready

等你ON埋就邀得
READY

I m ready

等你ON埋就邀得

而家先睇到 打場ng黎
抖一抖先,Keep住個勢衝上A
肥桃可以用反Cup一戰同團友認下叻
桐生巴打可以去搵下莫托斯體驗服啲人點出,
直劍就應該唔岩佢用,
分分鐘衝坦都 / 攻裝可以幫手牽制團戰

知唔知點解會輸?因為你地隊有貂蟬

我諗隻悟空無諗過前期咁樣順風都會被反Cup

好辛苦 一個頂5個
豬隊友成班
岩岩d台仔幾撚驚我 一見到我就走
原本5個衝緊上黎 一見到我就全部散開晒
最後都寡不敵眾

羅斯加悟空配合得幾好

其實佢令我諗返起早排有一鋪,
又係比二人組殺到仆街、真係比佢地全場捉既慘痛經歷;
但我是咪可以同燒杯咁樣捉人法?

好辛苦 一個頂5個
豬隊友成班
岩岩d台仔幾撚驚我 一見到我就走
原本5個衝緊上黎 一見到我就全部散開晒
最後都寡不敵眾

愛麗絲神,要學野
有無巴打 有戰隊收人 唔洗咁多條件

幕後團隊

條件就係長上成日都玩

已申請 但巴打未accept

你地咩id?

小蠻腰 仲有無位比我入隊?

ID:串柒柒

羅斯加悟空配合得幾好

都係個句 悟空好似野區好啲 佢已經唔算係戰士
算係偏刺客個邊 對戰士英好難打

羅斯加悟空配合得幾好

明白呀,單係高傷少血依點基本上可以歸類做刺客;
我係諗緊「二人組」定係「正路凱薩路既英雄」,
因為若果要行二人組周圍走,咁分分鐘悟空就唔係企凱薩路
之後就會關埋英雄組合既事,唔講住,
純粹諗緊二人組既利弊:殺得到>帶到風向就快攻取贏,
掉返轉殺唔到>經濟效益低,前期無優勢到後期變逆風
btw聽日試下五鳩場?
飛鳩奪寶場
單排 而家A-III
次次輸都係輸垃圾台狗對友
冇一次係大家5050互揪
幕後團隊好似爆左人 但我都照申請左
點解無乜人用愛麗絲
上網都搵唔到攻略

羅斯加悟空配合得幾好

明白呀,單係高傷少血依點基本上可以歸類做刺客;
我係諗緊「二人組」定係「正路凱薩路既英雄」,
因為若果要行二人組周圍走,咁分分鐘悟空就唔係企凱薩路
之後就會關埋英雄組合既事,唔講住,
純粹諗緊二人組既利弊:殺得到>帶到風向就快攻取贏,
掉返轉殺唔到>經濟效益低,前期無優勢到後期變逆風

要好有默契 互相補路同游走

羅斯加悟空配合得幾好

做到個效果既 其他3個可以hea打
好想試雙打野 羅斯配瑟斐斯 瘋狂捉人 無限位移
幕後團隊好似爆左人 但我都照申請左

Invite左你地兩個
睇下有無收到

幕後團隊
繼續招收長上活躍會員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞