[IOS/AN]少女前線 槍娘 第一帖等候補充攻略 [1]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
台版有4 5*製造率up活動

都係唔中

一定係416大量up

有3隻416
卡關

3-3N係咪要夜視鏡AR

5擴RF隊都打到噴血

夜戰後期,睇人教,配置最起碼一隻AR先可以確保到命中率
開頭係dl唔到個3mb 之後係dl到80%停左
依家係卡97.14%唔識郁
屌 我想玩遊戲呀
開頭係dl唔到個3mb 之後係dl到80%停左
依家係卡97.14%唔識郁
屌 我想玩遊戲呀

等兩點再試下? 反正都未開ser

都係唔中

一定係416大量up

有3隻416

湯哥加416 up
又有新問題求教
今日岩岩賭左把NTW-20 但上網d人冇乜介紹 淨係講過佢好高攻
我手上有既RF得呢d同m14
想練RF既話 春田,m14,莫辛,NTW-20係咪好選擇?
啱啱開始玩留名
未追po嗰陣仲以為跟工廠嗰度人地d公式就必出嗰支槍
啱啱開始玩留名

卯月
啱啱開始玩留名

卯月

不了

都係唔中

一定係416大量up

仆街了,冇造人卷
又有新問題求教
今日岩岩賭左把NTW-20 但上網d人冇乜介紹 淨係講過佢好高攻

m14>春田(有專)>NTW-20>sv98>G43>莫辛

優先度

無視核心就

m14>NTW-20>春田(有專)>sv98>莫辛>G43
又有新問題求教

春田要刷專,M14 6星戰神之一
NTW-20就因為炮狙,招技個前置CD好撚長,變左打卒=冇技用,不過隻野既攻擊力真係好撚高,打BOSS開到技就爽YY

想問下除左FAL 如果想投資多把ar 應該升邊把 一開頭升左416 覺得有少少中伏
啱啱開始玩留名

卯月

周圍都係p
啱啱開始玩留名

卯月

周圍都係p

我係路過既杏p

專武係咩野

話時話,跟頭po條公式,430 430 430 230咁樣整
全部都係出RF
應該練邊隻先?

話時話,跟頭po條公式,430 430 430 230咁樣整
全部都係出RF
應該練邊隻先?

Wa2000同M14 勁到飛起
M14係3星戰神

想問下除左FAL 如果想投資多把ar 應該升邊把 一開頭升左416 覺得有少少中伏

AR-15

唔連專都好勁,連專直頭變第二,而且4星易擴

全部都係出RF
應該練邊隻先?

Wa2000同M14 勁到飛起
M14係3星戰神

咁練呢兩隻先 thanks
啱啱開始玩留名

卯月

周圍都係p

我係路過既杏p

專武係咩野

hi producer桑

專武係某角色限定既裝備,分別係夜戰1-4N/2-4N/3-4N/4-4N掉落,可以大幅加強特定角色既能力
啱啱開始玩留名

卯月

周圍都係p

我係路過既杏p

專武係咩野

專武係某角色限定既裝備,分別係夜戰1-4N/2-4N/3-4N/4-4N掉落,可以大幅加強特定角色既能力

夜1-3都打唔贏 限回合痴線
啱啱開始玩留名

卯月

周圍都係p

我係路過既杏p

專武係咩野

想問點先開到夜戰
啱啱開始玩留名

卯月

周圍都係p

我係路過既杏p

專武係咩野

想問點先開到夜戰

冇記錯係過緊急2-4
不過台版開左未就唔SURE
thanks巴打 見好多人講m14不過估唔到實用度比春田同ntw-20仲高

btw 呢到咁多p
啱啱開始玩留名

卯月

周圍都係p

我係路過既杏p

專武係咩野

想問點先開到夜戰

冇記錯係過緊急2-4
不過台版開左未就唔SURE

台服開到4-4N
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞