[IOS/AN]少女前線 槍娘 第一帖等候補充攻略 [1]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
[img][url]https://na.cx/i/28080Y2.jpg[img][/url]
流個M

brother好多T1神角,練完好屈機

堆RF真係有用
我無一隊有擺狙

RF分兩種 炮狙/平A狙 留意攻擊動畫就分到
呢個版本 平A狙係最強既存在之一

佢齊晒3隻可以上場屌打人既狙,德皇而家叫做炮狙叛徒
巴打你練晒3隻入場,比起用ar,會發現新世界

邊三隻

應該講緊 英皇德皇同WA
[img][url]https://na.cx/i/28080Y2.jpg[img][/url]
流個M

堆RF真係有用
我無一隊有擺狙

邊三隻

對住對面有坦
你冇強狙係後面掃後排 你的坦會受好大損傷
台仔唔係話G36冇咩用咩?

BTW新手

連Five-seveN 送果時都攞唔到

低溫症唔係主線次一咩

屌有日期限制GE?

得返9日打唔到幾多

低溫症先係真正冬活版圖黎,所以有時限
起碼練到過到1-4,殺隻boss3次,會送把5星sg架
第2張圖夜戰對入坑冇耐真係有難度(我自己)
但係第1張,你練夠2隊7千up左右既,keep住急修黎打,正常情況2隊死1隊係可以推死隻boss,唯一要注意係一定要拉位,隻boss會有預警打2格

打BOSS我掃死曬D兵仔 下輪搵另一隊打佢 佢又係重生

BTW新手

低溫症唔係主線次一咩

屌有日期限制GE?

得返9日打唔到幾多

但係第1張,你練夠2隊7千up左右既,keep住急修黎打,正常情況2隊死1隊係可以推死隻boss,唯一要注意係一定要拉位,隻boss會有預警打2格

夏活係咪易過冬活

新手驚唔夠打 想早啲練定

屌你條仆街有隊5擴都話唔夠打

咁我呢啲得四擴嘅點算

BTW新手

低溫症唔係主線次一咩

屌有日期限制GE?

得返9日打唔到幾多

夏活係咪易過冬活

新手驚唔夠打 想早啲練定

屌你條仆街有隊5擴都話唔夠打

咁我呢啲得四擴嘅點算

得隊3星5擴戰隊咋
流個M

堆RF真係有用
我無一隊有擺狙

邊三隻

對住對面有坦

兩隊主力係咁
英德WA我都有但唔識砌

堆RF真係有用
我無一隊有擺狙

邊三隻

對住對面有坦

兩隊主力係咁
英德WA我都有但唔識砌

換走m4a1

wa同英皇德皇一隊 3rf2hg

堆RF真係有用
我無一隊有擺狙

邊三隻

對住對面有坦

兩隊主力係咁
英德WA我都有但唔識砌

換走m4a1

M4轉G11入去,UMP9換Vector
下面全隊砌過?

BTW新手

低溫症唔係主線次一咩

屌有日期限制GE?

得返9日打唔到幾多

打BOSS我掃死曬D兵仔 下輪搵另一隊打佢 佢又係重生

佢兵仔會重死,但係王條血唔會,咁巴打應該要再練高d
我第一次入去都係死自己一隊打到王半血,再用另一隊尾刀

堆RF真係有用
我無一隊有擺狙

邊三隻

對住對面有坦

兩隊主力係咁
英德WA我都有但唔識砌

換走m4a1

下面全隊砌過?

第一隊out 416,m4,入wa同英皇
第二隊out sop入德皇,如果有svd練完可以out埋45入

邊三隻

對住對面有坦

兩隊主力係咁
英德WA我都有但唔識砌

換走m4a1

下面全隊砌過?

第二隊out sop入德皇,如果有svd練完可以out埋45入

Rf唔落手槍都ok? (無5星手槍

鳩玩新屎忽留名
all in咗400採購幣,有南半球skin

但我想要UMP姊妹多啲

邊三隻

對住對面有坦

兩隊主力係咁
英德WA我都有但唔識砌

換走m4a1

下面全隊砌過?

Rf唔落手槍都ok? (無5星手槍

手槍要80打後3裝先有用
練到當然hgrf勁,不過初期smg, ar, rf夠做

但我想要UMP姊妹多啲

我都想要

但我想要UMP姊妹多啲

我都想要

我仲以為直接嗎 點知要抽

但我想要UMP姊妹多啲

我都想要

我仲以為直接 點知要抽

但我想要UMP姊妹多啲

我都想要

我仲以為直接 點知要抽

有兌換卷保底,某程度上都算係可以買到嘅
考慮緊繼唔繼續追落去,但陸版課金麻煩到 要搵代儲
玩咗一個幾月,唔係話特別肝帝,但都幾鍾意玩(台服)。不過個台服代理服務幾串嘅,更新咁多次仲係有簡體字,搞乜鬼。
我係非洲到爆炸嘅非洲人,最勁嘅rf德皇、李姐,NTW全部都冇,so sad. AR好像要g41同97式都係冇。smg好d,好似係差個79式。
但宜家入咗瓶頸期,唔知做咩好,打5e同6又打唔過,0章又危危地= =忐忑不安中。機槍基本上冇練過,宜家得一張四星同一張五星。
建議集中練一隊上5擴先
玩左幾日台服 新手留名 啱啱連出97式同湯衝
想問個親密度點先會升到100%
( Show Blocked User - yb5a37 )

曬槍仲要貼到成條金剛棒咁

走啦表情撚
一個星期 總算有3隻5*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞