[IOS/AN]少女前線 槍娘 第一帖等候補充攻略 [1]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
又有新問題求教
今日岩岩賭左把NTW-20 但上網d人冇乜介紹 淨係講過佢好高攻
我手上有既RF得呢d同m14
想練RF既話 春田,m14,莫辛,NTW-20係咪好選擇?

ntw係五星最強rf之一,m14素有非洲6星戰神之名,可以一用。春田除非你夜戰打到佢嘅專武否則唔好用。莫辛就算啦⋯⋯
頭先416公式出埋ump9 外加一隻奶牛

416公式萬歲!

416公式萬歲!

咩係奶牛

416公式萬歲!

咩係奶牛

95?

416公式萬歲!

咩係奶牛

95?

我偵測到大量病嬌416準備搵你

416公式萬歲!

咩係奶牛

95?

會唔會係南半球

416公式萬歲!

咩係奶牛

95?

會唔會係南半球

95式
但我目標其實係ump

416公式萬歲!

咩係奶牛

95?

我偵測到大量病嬌416準備搵你

我比湯哥搵過好多次
啱啱過咗冬活2-1,攞到200採購幣,即刻去22連抽

又係南半球
想問下冬活仲有無邊關會送採購幣架

416公式萬歲!

咩係奶牛

95?

會唔會係南半球

95式
但我目標其實係ump

收穫唔錯喎!

416公式萬歲!

咩係奶牛

95?

會唔會係南半球

95式
但我目標其實係ump

識貨
join屎密斯
有個外掛叫梁振英落地獄比人ban左

屌佢個名

Btw封一日咋,單機game佢地用外掛沖100lv都唔知做乜鳩

416公式萬歲!

咩係奶牛

95?

會唔會係南半球

95式
但我目標其實係ump

收穫唔錯喎!

得最頭個兩隻咋

睇lv已經說明左我幾耐無中過5星
其他係之前用416公式撈返黎

屌佢個名

Btw封一日咋,單機game佢地用外掛沖100lv都唔知做乜鳩

搏屌 搏bam
2-6都卡係咪唔死都無用

2-6開始要一路練lv,新手蜜月期已過

刷下模擬 / 2-3 升lv先(上面有link教學) 加油

升lv都冇用,唔夠素材強化

另外想問,如果4,5星槍大家係唔係會照用核心擴編 定等再抽到先擴
其實416公式係咩
12點之後瘋狂用400 400 91 30公式抽smg, 淨係中左mp5

另外想問,如果4,5星槍大家係唔係會照用核心擴編 定等再抽到先擴

有用嘅都係照擴
不過唔多夠核心用

素材係無限量免費供應

你拎5個素材去打1-2,會跌新既素材,無限生產素材
其實416公式係咩
12點之後瘋狂用400 400 91 30公式抽smg, 淨係中左mp5

全部416
join屎密斯

屌你雷狼丁丁
join屎密斯

屌你雷狼丁丁

勿相認
join屎密斯

屌你雷狼丁丁

勿相認

點啊歐皇店長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞