[IOS/AN]少女前線 槍娘 第一帖等候補充攻略 [1]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
( Show Blocked User - yb5a37 )

曬槍仲要貼到成條金剛棒咁

走啦表情撚

台服我多佢一行5星都未曬

係條友仔又要曬槍又話自己非洲又點點點
好笑嘅係連4星都要曬

話你on9怕你angry。呢隻game歐證係德皇、ntw、內格夫,可以再加隻漢陽造同g41。冇呢幾隻好意思自稱歐洲人?fuck off啦
台版GM係巴哈開post,第六點

1.目前還有遺留一些簡體字的問題
在地化過程中會有遺漏,會持續更正,安卓先更新過,iOS昨天也更新了版本,最新的版本應該已經很少了

2.版本進度
現在版本確實落後於陸服,一方面有版本製作進度的關係,也是因爲玩家遊戲的節奏考慮,比如我們現在開重建和SG,大部分的玩家是沒有足夠的資源去建造的,冬活的難度也不是現在台版的進度可以通關的
但我們會加快更新的速度,在不遠的將來做到跟陸服版本一致,並儘量同步更新(近期的活動更新你們應該可以看到這點)
小小預告一下,3月我們會開啓重建和SG,並預計在3月底或4月復刻2016年夏活

3.伺服器數量和品質
我們是有意只開一個伺服器的,這並非台版玩家數量更少,而是因爲隨着技術的進步,我們能夠以一組伺服器的結構來互通所有的玩家數據
將來我們還會開發好友等更多互動功能,所以我們希望大家可以在一個伺服器內遊玩(雖然目前指揮官們還只有在建造日誌可以看到彼此XD

4.經營品質和誠意
有很多原因是玩家的角度不會看到的
我能給大家的保證是,我會盡我所能的提供最高品質的遊戲服務
只要陸服還在更新,我們就會更新

5.T91已經在製作中,等繪師完成了作品以後我們會釋出更多消息,敬請期待

6.有關於"和諧"的功能...不方便公開說,但近期會有動作......
話你on9怕你angry

an乜撚gry
台服好定陸服好
台服好定陸服好

第一頁Q&A有 自己衡量
聽日有更新
聽日有更新

好似話係fix bug
頭先down咗驚
留個名先
頭先down咗驚
留個名先

hello
大陸仲有無得反和
大陸仲有無得反和

我用樓主666個方法唔得
剛剛毒左兩個fd一齊玩,但跳左去台版由頭打過
頭先down咗驚
留個名先

hello

見fd玩down下
仆街 中漢陽造 成為偽歐洲人
大陸仲有無得反和

我用樓主666個方法唔得
剛剛毒左兩個fd一齊玩,但跳左去台版由頭打過

666方法過左期 可以去百度貼吧搵用wifi整個個方法

我得閑再搵個新方法比大家

歐洲黑人
台服好定陸服好

目前版本而言 一定就陸服贏緊既
但見台版官方最近都開始認真 長期投資揀返台服都冇壞

歐洲黑人

確實黑 琴日520活動玩晒身家連把好d既四星都冇
( Show Blocked User - yb5a37 )

曬槍仲要貼到成條金剛棒咁

走啦表情撚

台服我多佢一行5星都未曬

係條友仔又要曬槍又話自己非洲又點點點
好笑嘅係連4星都要曬

話你on9怕你angry。呢隻game歐證係德皇、ntw、內格夫,可以再加隻漢陽造同g41。冇呢幾隻好意思自稱歐洲人?fuck off啦

有話你係歐洲人咩柒頭

歐洲黑人

恭喜獲得核心一粒
http://tieba.baidu.com/p/4860130848
呢個係麻煩+不利網路安全版 反和諧方法
而且搞完一輪都可能失敗
有耐性既話 都係等官方下次偷開放啦
頭先down咗驚
留個名先

hello

睇個條金剛棒既打字習慣 可能好細個
如果佢唔再鬧事就放過佢啦
睇個條金剛棒既打字習慣 可能好細個
如果佢唔再鬧事就放過佢啦

巴打真係好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞