[IOS/AN]少女前線 槍娘 第一帖等候補充攻略 [1]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
應該係新手運

我明明都係新手 公平咩

巴打好似有湯姆森啦wo

我都係新手 比德皇我唔該
聖造 4X發
5*NTW 98K
4* SVD 春田 莫辛 ASVAL x2
3* Mac10 AK 蝎式 FNC Sv98 M14 OTs12

聖造 4X發
5*NTW 98K
4* SVD 春田 莫辛 ASVAL x2
3* Mac10 AK 蝎式 FNC Sv98 M14 OTs12

屌!!!!

我想要德皇啊
無時間玩兩個ac 玩晒啲資源造槍就送個台服ac出去算
除左課金...有咩辦法可以快啲有資源?

無間斷跑後勤

但課金買資真係好奢侈 無限金錢另計
玩到無哂資源 又要瘋狂跑後勤

課少少買梯隊買床位算喇
仲有幾千想賭 但係冇契約

課少少買梯隊買床位算喇

戒指梯隊床位etc
皮膚就有愛先.....我今次為左ump課左....

課少少買梯隊買床位算喇

戒指梯隊床位etc
皮膚就有愛先.....我今次為左ump課左....

課資唔係好貴咩
我見成200鑽先1次430*3+230
仲有幾千想賭 但係冇契約

仲有兩日
13造MG5,雖然本身用高耗公式為追內格夫,但都唔錯啦
12連 第3把wa2000 我想要新槍呀
12連 第3把wa2000 我想要新槍呀

無痛5擴
造3星起碼有核心
2星真係慘過食屎
頭先有一張又出2星
但係儲下先一次過整

課左金抽,已經唔想再提
跑邊個後勤會快啲有資源?我故事打到2-6咋
跑邊個後勤會快啲有資源?我故事打到2-6咋

唔好停,繼續推圖,前面既後勤極低收益
啱啱直接衝去殺boss 總算過左3-6 又有新後勤

都係造唔出5星

都係造唔出5星

其實3,4星都夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞