[IOS/AN]少女前線 槍娘 第一帖等候補充攻略 [1]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
睇撚錯2:50做2:30

天與地
打到第4-1係咪要練第三隊?邊有咁多核心

印象中唔洗啊, 通常都係主隊打高戰力, 副隊清雜兵, 1-2隊
打到第4-1係咪要練第三隊?邊有咁多核心

印象中唔洗啊, 通常都係主隊打高戰力, 副隊清雜兵, 1-2隊踩點
又送資源比我賭

google play
屌, 10造出咗2次漢湯

屌, 95 97都有, 諗住有得擴下, 痴撚線

天與地

睇錯2:50
夠鐘一睇嚇死我竟然係95式

天與地

睇錯2:50
夠鐘一睇嚇死我竟然係95式

一定係我幫你頂咗2隻漢陽走
如果拆人個下有慘叫聲應該冇人敢拆
啱啱先見到自己開咗零章 仲以為要過咗6章先有
如果拆人個下有慘叫聲應該冇人敢拆

416 病嬌的呼喚
親愛指揮官《少女前線》將於明日2/28 10:00開始進行停機更新作業,預計維護時間將持續30分鐘-1個小時,為保障各位玩家權益,避免資料遺失,請各位指揮官們提前做好離線準備,作業期間造成玩家的不便,敬請見諒。

「活動預告」
【完美比例全餐】
活動時間:3月1日 00:00 - 3月5日23:59
活動內容:活動期間,可以購買到完美比例全餐。
禮包內容:人力、彈藥、糧食*1000、零件*500、快速訓練契約*1。
開啟「商城」→「禮包」(※每人每天限購2次)
【征戰補給禮包】
活動時間:3月1日 00:00 - 3月31日23:59
活動內容:活動期間,可以購買到征戰補給禮包。
禮包內容:校準點券*150、增幅膠囊*20。
開啟「商城」→「禮包」(※每人每天限購2次)

另外,由於Google Play精選推薦的貼文活動中分享數達到2000+,順利完成了總部頒布的分享數達到【1000】和【2000】的兩項任務,所以總部將會全服送出資源【人力*500、彈藥*500、口糧*500、零件*500】和【快速修復契約*3】,請各位指揮官前往郵件中及時領取這份好康回饋。

⚠️下載遊戲►gf.txwy.tw/gfdl
⚠️玩家交流區►goo.gl/3FwjmP
完美比例全餐

新手啱啱起步
係咪升隻5星就得
利申用哂d卷而家整唔到槍

新手啱啱起步
係咪升隻5星就得

做任就會有造人卷
G41要練, 但係核比咗司登 蠍式 FNC 之類嗰啲3星戰神先
5* 要太多核, 新手擴唔起住

新手啱啱起步
係咪升隻5星就得

做任就會有造人卷
G41要練, 但係核比咗司登 蠍式 FNC 之類嗰啲3星戰神先

唔該哂
我想問下主線係咪過左就得
唔洗拎S果d

新手啱啱起步
係咪升隻5星就得

做任就會有造人卷

唔該哂
唔洗拎S果d

係,過關開左後勤先

新手啱啱起步
係咪升隻5星就得

做任就會有造人卷

唔該哂
唔洗拎S果d

主線有分3個獎勵, 金星就睇戰場說明, 銀星就全據點佔領, 銅星就咁過咗就有
金星獎勵好正 要拎 每場都睇一睇左上角個戰場說明先

新手啱啱起步
係咪升隻5星就得

做任就會有造人卷

除左fnc之外
主線任會送 我無用過核心擴呢兩隻

新手啱啱起步
係咪升隻5星就得

做任就會有造人卷

除左fnc之外

每日任有3核,同埋金章有核
你暫時淨係擴g41都唔會話缺得好快既

做任就會有造人卷

除左fnc之外

sor9 我自己當初唔知主線會送幾隻, 加上1, 2隊都用斯登+蠍式, 所以用核擴咗

做任就會有造人卷

除左fnc之外

sor9 我自己當初唔知主線會送幾隻, 加上1, 2隊都用斯登+蠍式, 所以用核擴咗

同埋好易打/造到
聖肝就完, 又係時候草資源賭槍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞