[IOS/AN]少女前線 槍娘 第一帖等候補充攻略 [1]

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
打一次又無幾百口糧,都唔知點升
總算草到3萬幾資源 刷幾日lv到時又唔知得翻幾多

一個下午就⋯⋯

一個下午就⋯⋯

好想賭槍

一個下午就⋯⋯

好想賭槍

過多幾粒鐘等你燒哂D資走就唔會想賭

一個下午就⋯⋯

好想賭槍

有賭未為輸
5:00

用咩公式 唔到機槍閥值就恭喜迎娶英妃

用咩公式 唔到機槍閥值就恭喜迎娶英妃

幾多先到機槍閥值
唔想買快速製造
夠鐘開波
🎉🎉《少女前線》榮獲本週Play精選推薦遊戲囉✨
小編一定要跟指揮官們分享這份殊榮,都是因為大家的支持才有的成就嘛(燦笑當然小編這裡也有好康要回饋給指揮官喔(。◕∀◕。)
推薦一起玩:https://l.tapdb.net/WRpXSGan

==========好康看這裡==========
只要將此篇貼文公開分享,若:
分享數達到【1000】總部將❗️全服❗️
👉送出資源【人力*500、彈藥*500、口糧*500、零件*500】!

分享數達到【2000】總部將❗️全服❗️
👉追加送出【快速修復契約*3】!

分享數達到【3000】總部將❗️全服❗️
👉追加送出【人形製造契約*3】!

#活動時間:即日起至2/26 23:59

指揮官!!分享數越多,獎勵越豐厚!趕快號召一起分享拿獎勵呀!
===================================
聖肝祭開始了
聖肝祭開始了

點解好似2倍經咁, 4-3E 單戰370變左740經
我應該3擴2隊先, 定集中4擴1隊先
0-1成好鬼好洗
0-1好鬼好洗

無2隊好難推主線

無2隊好難推主線

咁我都係擴咗2隊先
想問下大家
SMG個人形裝備你地會用+回定係+回-傷果隻
成日覺得SMG本身都但攻仲減傷會冇乜用
想問下大家

+迴-傷 我隻V衝就用+迴
想問下大家

+11回都要場場維修
想問下大家

+11回都要場場維修

打到D女爆哂衫先一次過快速修理
係咪個個都用HG+RF?

SMG廢到十幾下都唔中
係咪個個都用HG+RF?

SMG廢到十幾下都唔中

仲用緊2SMG 2AR 1RF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞