23歲囡仲係處未拍過拖到底正唔正常?

370 回覆
66 Like 366 Dislike
追10個 10個都基?
170CM有58唔奇啊,陳慧琳個D都有55KG,又無波又職業需要都55,普通人58算係咁。
23歲仲咁後生
遇唔到岩既咪冇拍過拖
唔需要覺得有問題
身邊d又靚性格又好既朋友都係單身緊
佢地等緊一個同佢地同樣高質既人做伴侶
有d人可以拍好多次拖
但係純粹因爲寂莫 為拍而拍何苦呢
咁睇好似無波喎,不如你放窄身衫相上黎啦

就咁睇你唔難搵男朋友,要睇埋樣先知
其實樓主個名已經解釋到點解搵唔岩人拍拖
唔一定見到d女豬到咁,寧願獨善其身算鳩數
睇相好似唔錯
用交友apps 一定一大堆仔搵你
不過好多都係諗住交配
完全明呀
大學頭幾年為拍而拍,拍左兩次半年至一年散拖就無再拍拖,到而家都無人問津 個圈子固定左真係好難識男仔,其實自己唔想拍好享受一個人,想去旅行就去,想揸食去邊食又唔洗問人,獨居左幾年,真心好正!
但有時見到人地放閃又有啲羨慕,好似自己好怪雞無人要蘿底橙咁
但事實係無人追亦都唔想拍拖,好矛盾呀
樣 命運 相對
普世對女人身型概念已經變左
以前啲poster 相嘅女模手臂腰大比都好有肉,但宜家啲人會叫肥,理想身型一定要操個種fit 或者無肥肉手臂
所以跟世道改變自己啦
Ps 唯一不變都係要女人大波大蘿
起碼破左蛋先
算把啦 班連登仔連cup size都唔識睇
應該你份人係好有問題
Same here
我間中學啲仔質素差撚到金鐘連登仔都靚仔過佢地,寧願孤獨終老都唔想同佢地有關係

利申垃圾band3,抱住以為有好多唔讀書既靚仔/mk心態,結果得班唔讀書既柒男
我都係咁成日懶得回wtsapp
同埋都無咩識到合適對象
我26tim na
23grad 密密返工左3年。。。
有時拍左拖仲唔開心
27係呢度
怪就怪自己唔主動啦
你仲後生 仲有機會架!!!
一樣23歲無拍過
中學男校大學engine 翻工engine 全男仔嘅圈子
玩交友app 識又好難係一堆人入面突圍而出。
現實中意親嘅都有男朋友,其實都開始有d 頹。
我都係
現實係咪咁多呢種人
一個人唔洗煩咁多
經營一段關係要落好多心機
不過每一次拍拖相信都會學到唔同既野
令自己變更好更成熟之類

上次散左之後有去下活動,去下exchange
都識啲幾好既人
但係已經有種技能係緣分黎到都調頭走
好似未ready 俾人hurt 第二次

依家臨grad,話唔驚出左身仲難拍拖就假既
同時呢排識到一個覺得幾好 又有好感既人
曖昧下係好sweet 㗎
但係一方面驚歷史只會重演
又怕無左呢一刻既自在
另一方面我想先為事業努力
所以無一個動力再推進落去
拍拖都係之後再講啦

結論係拍拖可以令人學到啲新既野
生活可能會精彩左 開心左
但係個risk 都一定係到
矛盾到呢 不過做人就係咁
睇到好多善意嘅留言同建議
會嘗試放開下 擴闊下交友圈
好多謝你地
仲有話俾我知
其實好多人都一樣係度等待緊
感到好溫暖啊
祝願大家揾到合適嘅另一半

Ps
如果出pool會翻嚟同大家匯報
係咁多
岩岩睇哂,我覺得只要唔係性格太差太摺
樣正正常常唔會無,可能你睇唔岩姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞