23歲囡仲係處未拍過拖到底正唔正常?

370 回覆
66 Like 366 Dislike
想同樓主做愛愛
咪理佢啦 咁都叫肥 個個49-50kg咩
根本咁既身高係正常體重
聽你講野都係下意識拒絕自己係偏肥啦

一開始就話 167 58
之後就話近 170 56
你不如話自己 17x 得5x kg 咁咪唔肥lo

繼續係度呃自己

不過咁,體重同身體的確唔係判斷肥瘦既絕對標準

你咩cup 同腰圍都已經唔同啦

最好直接po 無頭相算,如果你真係咁care

仲有,其實講身材呢part 都只不過係佐證

你連講身材都咁self defense, 證明你根本好有可能好多方面都覺得自己正常但其實唔係,因為你會通通去defense

咁你開個post 都只不過係想叫下春好似d 硬係覺得自己係懷才不遇既人咁,但其實唔係想解決問題
我老婆22歲先識我,都係a0,識我之前自閉咁滯
其實揀到30歲都唔會遲
性格夾就好易放開到自己
唔洗怕
你唔識睇身高比例?
佢po左
同埋 168cm 58kg 真係唔肥
bmi 先 20.5
我都係22歲先第一次拍拖
呢啲嘢真係隨緣
你得閒把握機會參加多啲活動 識多啲人
會唔會等緊你
你有無睇我講乜
我講緊身材唔係絕對重點
我25歲都未指過拖

利申:毒撚
呢到大把連登仔都係咁
好小事
33歲再出post都未遲
19歲男讀男女校夠未拍過拖仲係處,唔覺有咩唔正常
留tg,想睇下圖
好正常
我個friend 30歲,女,都未拍過
張相好得wo,一d都唔肥!
Ones
其實你應該唔係體重問題 係身高問題
170女仔黎講算高 而男仔多數鍾意矮既女仔
Pmed
入下ws gp 果d
都好易識人

利申 ws gp admin
咁由相識去到有意思去到交往,甚至拍左拖之後,都不外乎相處,比機會大家了解下內在,係好既,自然會發展落去。
當個外表唔係吸引到人地會主動接觸你,就要主動少少,起碼唔係被動到人地聊傾計都冇回應。靚仔靚女既被動係性格特質,普通人既被動只不過係缺憾。
如果平時同朋友相處冇問題既,盡量試下將男女一視同仁咁做朋友,異性朋友唔等於拍拖對象。連朋友都冇既,唔會無啦啦彈個理想男朋友出黎。
但係由細到大唔會對戀愛有期待咩?都會想有人愛有人照顧架?一係你係好自我好識照顧自己既人,咁可能唔需要其他人呢。。
收30幫你
絲打好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞