23歲囡仲係處未拍過拖到底正唔正常?

370 回覆
66 Like 366 Dislike
終於有絲明 好感動
話哂都單身左咁耐
有時真係慣咗一個人
有享受獨處嘅時候
但有時又好想有個人可以分享下
有咩好嘅唔好嘅都可以
但一出翻嚟現實
同人嘅距離其實好遠
而且對未來好迷茫同擔心
呢d嘢真心好睇運
無得強求
咪用d 細微細眼野呃自己
你行出街人地睇你手腕定整體呀?
整體行出黎個身形大就比人話肥架啦
骨大

成58kg話自己唔係肥係骨大😂
但你自己話自己體重正常喎

一般人都唔會覺得 167 58kg 係叫正常啦

當然係扭曲左架啦,咁你而家明啦,你覺得自己正常,但其他人覺得你唔係
冇人想知
好正常
朋友之中唔少乖乖女、正常女仔都係A0
有時你個圏子固定左
氹氹轉都係嗰堆人
就難啲有拖拍
但係都可以試下出去學下野 識下人
緣份要黎就黎㗎喇唔好勉強啊
我自己都係23 歲
淨係19 歲嗰年拍左幾個月無內涵既拖
嗰陣就係為拍而拍
有時都會後悔咁就無左好多第一次
所以真係隨緣好過真心的
d fd俾說話你已經算好好,唔係成日見,到父母比說話你聽開始先係地獄

利申:28歲A0,由24歲開始日日比父母話
唉 咁我都唔知啦 本身都高啊嘛
有時重都唔代表體積大嘅
我判斷嘅基準都係日常生活大家對我嘅評價
除左我媽都無人話過我肥
我係身形睇唔出好重嗰啲人
但我宜家都唔知啦 可能真係肥而不自知啦
有時老豆老母真係好撚煩,都未遇到個岩就成日吹人拍拖我自己感情野關佢地撚事咩
真心 高成差唔多成170 56左右叫肥咩?
我最肥去到58啫
突然間好驚 無話過自己瘦
但你地覺得幾重算肥?
我嘅身高體重比叫肥㗎啦?
好驚添
係咪要求好高?
其實睇肥係邊
56kg a cup
同 56kg d cup
係兩樣野

後者你可以屌鳩番d 港女減到對波唔見左
過公主生活
我28 A0
有3個女仔表示對我有好感
但我無視左佢地
利申:中上樣,乖仔好仔唔會因為餓而亂食野

咁講167男仔會覺得50-53係正常
啲骨好輕邊關骨架大事 你咁講出黎係人都覺得係你肥啦
利申:唔鍾意成碌竹咁
係,最鐘意話求其搵個都好過無,拍住先,唔啱咪換
基於體重問題嚴峻
我放張應該無人知嘅圖
真心指教 身型算唔算肥
好想有人陪 但又唔想求其搵個人陪
同埋我做office d同事又老唔啱傾
搞到成日返工唔講野 個人愈黎愈唔識同人相處咁
其實我都好接受唔到自己而家咁樣 好想改善下
我覺得唔肥
咁都有58k?
絲打,我其實係想研究八字算命個d
(唔需要時晨純生日算)
雖然唔熟星座,但你雙魚,係愛幻想但個人唔積極。有理想係好事但人始終要面對現實
我都有俾老母催
雖然唔係成日提住 都已經覺得好煩
我夠想搵到個啱既 咁易咩
如果條件將就下我相信好易拍到拖,如果你好想拍拖
DLLM, 女就一堆人,男就唔撚理
唔肥啦 好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞