23歲囡仲係處未拍過拖到底正唔正常?

370 回覆
66 Like 366 Dislike
入嚟就係要睇呢啲留言
或者你可以聯繫我,我都係男版既你。
TG我
@LHKHK

利申: 好耐冇拍拖
想幫樓主含
我都幾唔識同異性相處 真係會避開人 有啲有好感嘅又唔識同人傾落下 不過女仔相處無問題 宜家fd zone左嘅男仔都可以 自私嘅話 錢方面無問題 一向AA 小數唔計 唔多計較利益 唔揾人著數 但傷害到我本身嘅話就唔得 無啲好大愛嘅犧牲精神 有啲嘢幫到手無所謂 但要麻煩自己去幫人就做唔到 無覺得男仔要滿足自己嘅諗法 著重溝通同相處 一齊舒服就得 如果有不滿 我應該會係即刻表達嗰種人
好明顯係樣嘅問題
有冇興趣年下戀
我下意識 有人行埋嚟 唔洗半秒即刻彈開 身體自然反應
其實可以召集所有A0一齊過世
識個女仔今年30
靚女
睇樣似22,23
屋企好有錢
過住公主生活
但人品極好

未拍過拖
咁我真係唔瘦 但身型算中等 高同骨大
標點符號同分段隔行都唔識?
小學未畢業?
男女校冇拍拖一係就樣衰,一係就性格真係好毒
好癲
樓豬是咪仲未清楚地認識自己嘅樣貌同性格
肥就肥啦
又係d 話自己骨大黎呃自己
我青梅竹馬又係24歲未拍過拖
不過佢中學讀女校 我問過佢有冇男仔朋友
佢真係5隻手指就數得曬
佢性格唔差 係鍾意睇海賊王咁解 毒毒地咁
我諗係佢圈子太細 所以樓主我都建議你去識多d男仔朋友
btw 約定左30歲大家都無伴既話就會結婚
media 既話稍為無咁靚都會比人公開處刑多
你嚟放閃?有無考慮過我感受
我仔 又係類似情況 22 順奇自然算
發現自己好似無溝女既慾望 但又會中意睇av 證明我唔係gay 啵 我都唔明
以前細個比啲我唔中意既女表白 個陣唔識騎牛搵我 幾次後慢慢變成咁
有同女仔朋友對比過
手腕嘅骨通常都好少肉
咁耐都係得一個人粗過我 但佢170+
女就多數性格有問題而佢自己唔覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞