23歲囡仲係處未拍過拖到底正唔正常?

370 回覆
66 Like 366 Dislike
如題 身高 樣貌 體重 一切正常 無話好靚但都唔豬嘅
以前中學唔覺得拍拖好重要 自己一個毒毒更開心 覺得仲細有大把時間慢慢揾個相處得好嘅另一半 但宜家眨吓眼就好似過左好幾年 無點同異性相處 如果有少少暖昧關係會不自覺咁避開人 好唔自在 我應該點算 會唔會孤獨終老?
男女校但好少同異性有非必有接觸 到大學先多左幾個異性朋友
唔正常 我幫你搞搞佢
緊係啦,男人老狗叫自己做囡
唔好為拍拖而拍拖
你以前一個人更開心,而家都係
自己過得快活自在就好 唔一定要另一半嘅
但當你遇到人個你鐘意嘅人 就會好自然想出pool
可以試吓識多啲朋友 遇到啱嘅被吸引就會遇到
自己生活精彩就得
我假設你讀書搵唔到對像
過兩年畢業出到黎做野仲難搵

利申:正面對現實殘酷,170,正常樣
我23歲先第一次拍拖
不過拍到最近散左
你留一留Tg呢到大把人狗衝
圖都冇點幫你
其實我都係咁念 但時日太快 見到開始有啲表姐表哥以前一齊玩嘅玩伴開始結婚仲一下子大肚 忽然間覺得同佢地隔左一層咁 有人係身邊倍伴 如果我又過多幾年都無伴 會唔成世都要自己一個
你覺得自己樣貌正常會唔會係你一相情願?
正常23歲已經百人斬
現代人23歲先拍拖其實係咪真係算遲 但我仲未有喎
好正常,有就有冇就冇,想要既時候唔會有,唔想要既時候就會有,然後你又唔想要,所以又係冇...
咁除左無拍過拖 其他所有社交圈子都正常嘅 同埋其實都feel到其他人態度㗎嘛 就係普通交往 有朋友都問過點解好人好者正正常常 20歲人都唔拍拖
唔係啲咩大肥婆 性格極閪既女

無論你個樣再普通都 會有人要架啦香港地
謝謝你 希望有相處得舒服嘅人出現 可以分享彼此嘅生活
無話好靚但都唔豬嘅

姐係豬啦屌
去一轉韓國吧啦
有冇圖
放工!出黎做野,大把狗公追你,任你揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞